iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Mappen weg op iPhone 3G (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/81678-mappen-weg-op-iphone-3g.html)

RichardC 06-01-11 09:43

Mappen weg op iPhone 3G
 
Hallo,

Ik heb 2 jaar geleden een iPhone abonnement genomen bij t-mobile, icm een iPhone 3G (16 Gb). Hier staat inmiddels iOS 4.2.1 op.

Nu heb ik sinds kort, met vodafone, een iPhone 4 (32 Gb), en heb mijn oude sim-kaart laten vervangen door een kleine sim-kaart, en in mijn iPhone 4 gezet. In mijn oude iPhone 3G zit nu de sim van mijn werk telefoon (ook t-mobile). Ik heb dus ook netjes een backup gemaakt van mijn iPhone 3G, en terug gezet op mijn iPhone 4.

Afgelopen weekend heb ik mijn dochter (3 jaar oud) laten spelen met mijn iPhone 3G met wat beperkingen ingeschakeld. Toen ik hem terug kreeg waren al mijn mappen verdwenen, behalve de hulpprogr. map. Alle apps die op mijn iPhone stonden, stonden nog steeds op mijn iPhone, maar niet meer in mappen. Ik ging er van uit dat mijn dochter met de instellingen aan het spelen geweest was.
Ik heb dus alles weer netjes in mapjes opgeborgen. Ik zet gisteravond mijn iPhone weer aan, en nu blijkt dat er exact hetzelfde gebeurt is, en ik weet 100% zeker dat mijn dochter niet aan mijn iPhone gezeten heeft.

Heeft iemand enig idee wat hier gebeurt is, en hoe ik het op kan lossen?

Royofzo 06-01-11 10:47

Ik heb even gegoogled, en vond nog iemand die er last van had, op een Engels forum. In de reacties was onder andere te vinden dat je al je apps moet updaten, dus wie weet helpt het? ;)

Het probleem bij die persoon was overigens spontaan opgelost na een herstart van z'n iPhone. :confused:

RichardC 06-01-11 10:49

Alle apps worden regelmatig geupdate, dus dat zal het niet zijn. Ik zal eens een reset uitvoeren, wie weet helpt het :)

Bastian87 06-01-11 16:54

Ik heb dus een soortgelijk probleem. Ik pakte net een iphone en zag dat 1 van mijn folders was verdwenen. Toen heb ik de iphone opnieuw aangezet en nu staan al mijn apps willekeurig verspreid over verschillende paginas... Heel bizar

jrgmjsss 08-01-11 15:24

Vandaag zijn ook bij mij opeens alle mappen verdwenen. iPhone opnieuw starten bood geen uitkomst. Resetten evenmin.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:03.