iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   contacten kwijt na synchronisen iphone 3G (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/81718-contacten-kwijt-na-synchronisen-iphone-3g.html)

peetje2001 06-01-11 18:37

contacten kwijt na synchronisen iphone 3G
 
Ik heb een tweedehands Iphone 3G overgenomen. aangezien ik een abbo heb bij kpn moest hij eerst worden unlockt. Na veel problemen is dit uiteindelijk gelukt en kan ik mijn kpn kaartje gebruiken.
Alleen tot mijn verbazing zijn al mijn gegevens verloren gegaan ( contacten, foto's, sms, muziek, enz). Op de een of andere manier is het bij het synchroniseren tussen Itunes en de iphone mis gegaan.
Weet iemand of ik op de een of andere manier mijn gegevens weer terug kan krijgen. ik bewaarde juist alles op mijn simkaartje.
Ik heb herstellen via itunes geprobeerd maar dit is mislukt.
Ik had nog niet eerder met itunes gewerkt voordat ik een iphone aanschafte dus er is ook nog niet eerder een backup gemaakt.

wie weet er raad, er stonden nl belangrijke zakelijke nummers op.

alvast bedankt

iWiefring 06-01-11 18:50

Je gaat even naar Instellingen en dan naar Mail, Contacten, Agende dan kies je voor Importeer simcontacten als je helemaal naar beneden gaat en dan staan als het goed is al je simcontacten in je telefoon/contactenboek.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:32.