iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   gmail, hotmail en de iphone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/81769-gmail-hotmail-de-iphone.html)

dagsh 07-01-11 11:55

gmail, hotmail en de iphone
 
Hi,

Ik heb nou al meerdere dagen lopen klooien met de Mail app op mijn iphone 3Gs, met de nieuwste iOS.
Ik heb net een gmail account gemaakt, daar ik dat wil gaan gebruiken, ik gebruikte hiervoor een jaar of tien hotmail. Ik wil ook deze wel blijven gebruiken, daar niet alle contacten mijn nieuwe email adres kennen, en bovendien gebruikt wordt voor accounts op allerlei services, waaronder ook op deze site geloof ik.
Daarom heb ik al mijn hotmail contacten in geimporteerd in gmail, en gesynct met mijn iphone via google sync. Allemaal heel netjes, nummers van mijn iphone integreerden op wat dubbele na helemaal prima.

Nu krijg ik het volgende niet voor elkaar; ik wil, dat als ik een contactpersoon toevoeg of wijzig, dat deze zowel met hotmail als met gmail gesynchroniseerd wordt. En dan twee-weg, dus ook een wijziging op een van beide accounts op de pc moet leiden tot een wijziging van de gegevens op beide accounts, op de iphone en de pc.

Heb nu beide accounts ingesteld in Mail. Nu wordt alleen met gmail gesynct. Kan iemand mij helpen met eerdergenoemde probleem?

Dus in het kort: ik wil dat mijn iphone contacten gesynchroniseerd worden met mijn hotmail account én met mijn gmail account. En dan twee-weg (of drie-weg eigenlijk!)

bij voorbaat dank,

Daan


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:32.