iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 3G Batterijweergave (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/81782-iphone-3g-batterijweergave.html)

iWiefring 07-01-11 14:30

iPhone 3G Batterijweergave
 
Ten eerste: Ja ik heb de zoekfunctie gebruikt maar hierin werd wel een soortgelijk probleem weergeven, maar toch weer een beetje anders. En bovendien is daar geen oplossing op gegeven.

Bij deze het probleem:
Een vriend van mij heeft in verband met problemen z'n iPhone opgestuurd en nu een volledig nieuw toestel (niet 'refurbished') terug ontvangen. Hierbij heeft hij zijn iPhone gesynct met z'n PC en staan al de spullen die hij wilde er weer op. Alleen wanneer hij hem een hele nacht volledig heeft opgeladen, staat de batterij enkele minuten lader op rood!? Beetje vreemd, toen zei hij tegen mij, oh dat is helemaal niet zo kijk maar! En toen restarte hij hem weer en toen was de batterij weer gewoon helemaal vol. Is er een oplossing om dit probleem te verhelpen zodat de batterij gewoon altijd goed wordt weergegeven?

azt33 07-01-11 15:46

Welke oplader gebruikte je vriend om het op te laden? Toen ik het met mijn iPad oplader gebruikte, had ik namelijk precies hetzelfde probleem. De laatste update naar 4.2.1 heeft dit wel verholpen, misschien kan hij dit ook doen (mits hij het nog niet gedaan heeft natuurlijk).

iWiefring 07-01-11 15:50

Dit heeft hij wel gedaan, en volgens mij laadt hij gewoon met de officiële lader die in het doosje zit en anders via de pc.

robijnv 07-01-11 18:45

En herinstalleren zonder de backup terug te zetten?

iWiefring 07-01-11 19:58

Dat gaat ie proberen, maar daarna zal ik jullie inlichten of het al beter geworden is/of dat er verandering in is gekomen, or what-so-ever.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:25.