iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone heeft kuurtjes (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/82197-iphone-heeft-kuurtjes.html)

Granum 12-01-11 12:12

Iphone heeft kuurtjes
 
Hallo,

Ik ben nu ongeveer een half jaar in het bezit van een Iphone 3G (wel tweedehands gekocht dus ik heb geen garantie meer)

De Iphone werkte in het begin heel goed en ik was er heel erg tevreden mee. Maar nu de laatste maand krijgt hij kuurtjes, ik heb overal gezocht en kan niks vinden. Ik zet ze even op een rijtje.

Als ik hem lock dan kan het scherm opeens wit worden, ik kan de iphone dan nog wel gebruiken alleen het standby scherm is op een of andere manier wit.
Dan even later wordt het scherm gewoon heel donker en zie ik bijna niks tenzij ik hem bij fel licht hou, als ik hem dan weer even niet gebruik en in mijn broekzak stop en hem evenlater weer wil gebruiken staat hij uit.

Opstarten lukt niet, ik moet de power button en de homescreen button tegelijkertijd indrukken totdat ik bij het recovery menu kom ( dit trouwens ook allemaal heel erg donker zoals eerder vermeld) dat moet ik dan een paar keer doen totdat hij eindelijk normaal aankan ( dat kan variëren van 4 tot 11 keer)
Dan is hij eindelijk opgestart, maar ik heb ook af en toe dat de tijd helemaal niet klopt. Dan is het opeens een dag later en 3 uur vroeger terwijl hij wel op automatisch staat.

Wat is de oorzaak? is het hardware of is het software? of is het allebij?

Ik hoop dat iemand mij een beetje kan helpen.

Pascal717 12-01-11 18:56

Dat lijkt me een hardware probleem te zijn.

frank93 13-01-11 13:32

ik heb al een aantal maanden een iphone 4. maar sinds kort wilt me iphone geen muziek meer hardop afspelen of via me oortjes. hij meld dat hij het accessoire niet kent maar er zit niks ingeplugd. wat is het probleem? alvast bedankt

Typ 81 13-01-11 14:31

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door frank93 (Bericht 627338)
ik heb al een aantal maanden een iphone 4. maar sinds kort wilt me iphone geen muziek meer hardop afspelen of via me oortjes. hij meld dat hij het accessoire niet kent maar er zit niks ingeplugd. wat is het probleem? alvast bedankt

Lekker antwoord op de vraag van de TO ;) Ook het probleem is inderdaad identiek.

Granum 20-01-11 17:00

Weet iemand misschien een winkel waar ik iemand er naar kan laten kijken?
Of weet iemand misschien wat er aan de hand is?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:43.