iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Nieuwe iPhone: resonerende speaker (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/82242-nieuwe-iphone-resonerende-speaker.html)

Typ 81 12-01-11 22:21

Nieuwe iPhone: resonerende speaker
 
Hallo allemaal,

Ik was zo blij vorige week dinsdag: eindelijk kwam mijn nieuwe iPhone 4 binnen van de verzekering. Mijn iPhone 4 was namelijk gestolen -_-

Ik kreeg de telefoon opgestuurd van Robiz Telecom en wat mij opviel, was dat deze in een hogere doos zat dan mijn vorige (NL T-Mobile). Het bleek om een simlockvrije MC603B/A uit ik denk UK te gaan. Gezien de stekker met drie poten en de losse NL stekker die ik erbij kreeg. De doos was gesealed.

Wat viel mij op na drie dagen? De speaker onderin resoneert enorm. Er lijkt een minuscuul klein metalen deeltje mee te trillen met de frequentie van de geluiden. Zelfs met de tri-tone sms tone is het hoorbaar.

Nu heb ik Robiz gebeld en gezegd dat het om een DOA gaat (Dead On Arrival). Dat zou betekenen dat ik deze kan omruilen voor een andere als ik het goed heb. Helaas denkt Robiz daar anders over. Ze zeggen dat ik de iPhone moet opsturen en dat zij de telefoon gaan opsturen naar Apple, zo kan Apple onderzoeken of het om een DOA gaat of om een 'normaal' garantiegeval. Ik ben het hier dus totaal niet mee eens, ik ben hem dan minimaal 2 weken kwijt. Met het risico dat ik een refurbished krijg, terwijl ik nu een splinternieuwe heb.

Wie staat hier in zijn recht?

Tweede vraag: Meer mensen met een resonerende speaker? Is het wellicht zelf op te lossen?

Alvast bedankt!

Typ 81 13-01-11 11:05

....Niemand?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:05.