iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   nieuwe contactpersonen komen niet in de lijst voor (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/82575-nieuwe-contactpersonen-komen-niet-de-lijst-voor.html)

danenan 17-01-11 00:59

nieuwe contactpersonen komen niet in de lijst voor
 
Zo langzamerhand beginnen we er gek van te worden!

Mijn man had een Iphone 3GS, van de ene dag op de andere waren nieuwe contactpersonen niet meer te zien in de contactpersonenlijst. Dus als hij werd gebeld door een nieuw iemand, en hij sloeg het nummer op, dan was het nummer niet te zien in contactpersonen, maar wel in de recente oproepen (met naam en nummer!)
MacStore, IPhone fora (oa deze met het verhaal van Francis78), experts, niemand wist een oplossing.

Omdat hij voor zijn werk nieuwe nummers wel direct wil kunnen opslaan heeft hij een nieuwe Ihone 4 gekocht en ik heb zijn 3GS gekregen (ik blij!)
Nu blijkt dat ik met zijn oude 3gs (andere provider, andere laptop, andere Itunes) WEL nieuwe nummers kan opslaan, maar hij (je raadt het al) met zijn nieuwe Iphone4 NIET!

Hij werkt op een Mac met de nieuwste Itunes en de laatste Iphone update op een Iphone 4 (en synct met Mobile me)

Ik werk op een windows laptop met de nieuwste Itunes en de laatste Iphone update op een Iphone 3GS (geen mobile me)

Weet iemand een oplossing voor dit rare probleem want ik vrees dat er dadelijk een gloednieuwe Iphone 4 door mijn raam vliegt!

danenan 19-01-11 10:26

Het bleek een fout in Itunes te zijn. Dus we hebben Itunes verwijderd en opnieuw gedownload en geïnstalleerd. Toen telefoon hersteld naar fabrieksinstellingen en laten syncen vanuit de mac. En nu kan M weer normaal zijn nieuwe contactpersonen opslaan.

Ben overigens wel blij dat we hier niet eerder achter kwamen want nu heb ik zijn 3GS en hij heeft een 4 omdat hij dacht dat het aan de telefoon lag :d


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:43.