iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   slechte gps en gsm ontvangst (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/83251-slechte-gps-gsm-ontvangst.html)

cubesten 25-01-11 03:11

slechte gps en gsm ontvangst
 
Hello,

Ik heb de laatste tijd veel problemen met de gps ontvangst van TomTom. Deze geeft regelmatig aan dat ik in een woonwijk zit als ik op de snelweg rij.. niet heel handig dus.
Daarnaast heb ik na de overstap op Tringg nog vaker last van slecht bereik dan bij t-mobile. Vaak no service, soms de hele dag! geen internet. Het opnieuw opstarten van mijn telefoon werkt meestal wel, maar het probleem doet zich dan binnen een paar uur tot een paar dagen opnieuw voor.

Omdat ik dacht dat het misschien aan mijn softwareversie lag toch maar geupdate naar 4.2.1. Dit leverde niets op, behalve het opstarten via de computer. Ideaal dus als dat de enige manier is om weer het internet op te komen.

Nu vroeg ik me af of het misschien aan het toestel ligt. Dit is mijn 3e 3GS, via garantie op de vorige 2. Heb alleen geen zin om hem weeeer in te leveren bij pro assist, kan namelijk niet zonder (zakelijk). Iemand een idee voor een oplossing?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:49.