iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone valt uit en gaat aan (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/83779-iphone-valt-gaat.html)

sentmen 01-02-11 22:29

iPhone valt uit en gaat aan
 
Hallo allemaal,

Ik heb even gezocht, maar het komt niet heel dicht in de buurt van mijn probleem. Ik heb hem open gemaakt, om mijn iPhone power button proberen te maken. Maar nu gaat mijn iPhone 3 seconden aan, dan weer uit, dan weer aan, dan weer uit, enz. enz. Maar als ik hem aan mijn pc koppel, dan start die gewoon op hoe het nu hoort.

Heel waarschijnlijk heb ik dus mijn iPhone kapot gemaakt. Maar wat is er nu precies kapot?

Groeten Sentmen.

PietVbk 02-02-11 08:33

Sentmen,

Alsof de duvel er mee speelt; ook gisteren een IPhone 4 (32Gb) ontvangen; gaat om de haverklap uit en start onmiddellijk weer op; vooral als ik de mailfunctie selecteer of de camers en inderdaad in mindere mate zolang hij op de pc is aangesloten. Reden voor mij om me op dit forum aan te melden... maar het antwoord heb ik nog niet; mijn nieuwe IPhone hopelijk vanmiddag wèl...

'Sterkte' + groeten,

Piet.

flammy88 02-02-11 10:08

ik denk dat je verkeerd je power button hebt gemaakt dat er ergens een storing is en mag ik vragen wat je precies gedaan hebt om hem te maken?

sentmen 02-02-11 14:59

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door flammy88 (Bericht 636056)
ik denk dat je verkeerd je power button hebt gemaakt dat er ergens een storing is en mag ik vragen wat je precies gedaan hebt om hem te maken?

Allereerst bedankt voor je reactie.

Er zat een stukje zat los van die sleep button. Dat is een stukje plastic met een ijzeren gebogen rondje. Toen heb ik dat aan dat zwarte plastic gelijmd. Maar ik deed hem net open en ik haalde hem er weer uit. En toen had ik dat zwarte plastic in de hand en dat draadje was er af (denk eraf geknapt).

Maar het ligt dus niet aan het moederbord (in apple taal logic board)?

Groeten sentmen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:48.