iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Zoveelste iPhone 4 probleem: "No SIM-card installed" (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/84031-zoveelste-iphone-4-probleem-no-sim-card-installed.html)

Esteban78 05-02-11 13:07

Zoveelste iPhone 4 probleem: "No SIM-card installed"
 
Ik ging gisterenavond slapen, zette mijn wekker zoals altijd en stond op deze morgen.

Als ik mijn iPhone nam echter zag ik het zwarte scherm met connector om met iTunes te verbinden. Als ik mijn iPhone aan iTunes probeerde aan te leggen, meldde deze "De iPhone die u probeert te activeren heeft geen SIM-kaart".

Nou, hij heeft natuurlijk wel een SIM-kaart en gezien het tijdens mijn slaap gebeurd is, is er niemand of iets aangekomen.

Ik ben om een nieuwe Simkaart gereden, hij herkent hem niet ('No Service' geeft ie linksboven). Ik heb proberen herstellen vanaf iTunes, lukt niet. Als ik de iPhone aan iTunes leg krijg ik "De iPhone die u probeert te activeren heeft geen SIM-kaart".

Ik ben ten einde raad. We hebben 8 iPhones en iPads op het bedrijf, en we hebben niets anders als problemen. Gesprekken die uitvallen, iPhones die zich vanzelf wissen of kapot gaan...We overwegen om alles naar Android over te schakelen, want als bedrijf moeten we natuurlijk beschikbaar zijn en kunnen bellen.

Heeft er iemand bovenstaand probleem ook al gehad, en zou er een oplossing voor bestaan?

Groet

Fietske 13-05-11 21:26

Hallo , heb jij je probleem al opgelost ?
Zit namelijk met het zelfde probleem.

NLjorn 15-05-11 01:19

Zijn jullie micro-sim kaarten wel goed?, want ik heb hier ook veel problemen mee gehad. Simkaart moet er ook wel recht in liggen anders leest hij hem niet.

Fietske 15-05-11 11:57

Heb er ook een andere kaart in gedaan maar geen reactie.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:58.