iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Vermoeden accu heeft zijn capaciteit verloren, ja of nee? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/84327-vermoeden-accu-heeft-zijn-capaciteit-verloren-ja-nee.html)

Woldman 08-02-11 11:12

Vermoeden accu heeft zijn capaciteit verloren, ja of nee?
 
Beste mensen,


Mijn iPhone 3GS is vannacht uitgegaan, en helaas kon ik hem niet opladen omdat ik geen oplader bij mij had, eenmaal thuis wou ik hem opladen maar dat ging niet, hij reageert nergens op. Ik krijg zelfs niet het tekentje met de batterij dat ik hem moet opladen, en ik lees dat iedereen een aantal seconden het Apple Logo wel te zien krijgt. Dat krijg ik ook niet. 5 seconden home knop, daarna 10 seconden home + aan/uit knop heeft ook geen nut. iTunes herkent hem niet, 12 uur aan de lader gehad en hij geeft nog geen krimp. Heeft iemand alstublieft een oplossing voor mij?

BVD

iWiefring 08-02-11 11:13

Probeer eens terwijl hij in de lader zit de aan/uitknop + homeknop in te houden tot je een appeltje ziet verschijnen? Dit is voor mij toen de uitkomst geweest.

Woldman 08-02-11 11:36

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring (Bericht 639119)
Probeer eens terwijl hij in de lader zit de aan/uitknop + homeknop in te houden tot je een appeltje ziet verschijnen? Dit is voor mij toen de uitkomst geweest.

Maar had jij helemaal zwart scherm dan? Dat je ook geen batterijtje meer te zien krijgt? Of heel eventjes het Apple Logo. Want hij doet echt helemaal niks meer en wat jij zei heb ik al eens geprobeerd maar zal het zo nog eens proberen!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:05.