iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone herstellen zonder update. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/84439-iphone-herstellen-zonder-update.html)

Blaze4life 09-02-11 02:24

Iphone herstellen zonder update.
 
Yow,

Ik heb een achterlijk probleem. We zaten in de auto en een vriend van mij die vond het zo leuk om mijn toestelcode te veranderen(lees:4 cijferige code) en is met zijn domme kop de code vergeten. Ach ja denk ik herstel het wel en weg is het, maar mijn iphone bevat IOs 4.1 en BB weet ik niet meer aangezien ik mijn iphone niet meer kan betreden. Maar het geval is: als ik me iphone wil herstellen gaat hij updaten en dat wil ik niet omdat ik hem graag nog wil jailbreaken en unlocken ZONDER dat ik ipad update doe enz.

Conclusie: Ik wil gewoon weer kunnen bellen en toegang hebben tot mijn iphone. Van mij mag alles verwijderd worden behalve mijn contacten.

Graag niet zeggen van: ja misschien heb je em wel gestolen daarom mogen we je het antwoord niet geven. 1. ik heb de aankopbon dus ik kan het zo scannen en laten zien. 2. het antwoord is al meerdere xen geven op andere topics.

Alvast bedankt

cubesten 09-02-11 03:05

Betreft het je iPhone 3G? Uit welk land is deze afkomstig?

edh 09-02-11 05:26

[QUOTE=Blaze4life;639626]Yow,

Ik heb een achterlijk probleem.

valt wel mee.
  1. download je firmware versie, zo te zien dus 4.1 bijv. van iPhone Downloads let even op dat je bij het juiste model iphone kijkt
  2. sluit je iphone aan op iTunes.
  3. terwijl je de option (alt) knop in houdt klik je op restore
  4. navigeer dan naar de file die je zonet hebt gedownload
  5. de rest gaat vanzelf. Het is als een update naar een nieuwe versie alleen wordt nu je versie 4.1 geinstalleerd.
  6. Als je nog een backup hebt van je oude instellingen (en die heb je als je een keer gesynch't hebt) dan kun je daarmee je oude toestand herstellen.
Je kan ook expliciet een backup aanwijzen: houd de control toets in en klik op het symbooltje van je iphone (onder 'devices' links in je iTunes venster) dan kun je kiezen uit je backups (aannemend dat je er meer dan een hebt)
Je kan daarna altijd nog jailbreaken (zie elders voor gebruiksaanwijzing).
Succes, Eduard.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:20.