iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone werkt maar is niet meer op te laden (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/84526-iphone-werkt-maar-niet-meer-op-laden.html)

mvanlaerhoven 10-02-11 16:16

iPhone werkt maar is niet meer op te laden
 
Goedendag! Na een nachtje stappen heb ik op een zondagochtend mijn iPhone nog op kunnen laden maar de volgende dag lukte dat niet meer, al werkte mijn iPhone nog wel. Omdat het kabeltje aardig beschadigd was en ik onder de veronderstelling was dat het daaraan lag heb ik meteen een nieuwe oplader gekocht maar daarmee was het probleem helaas niet opgelost.

Gelukkig heb ik mijn iPhone verzekerd toen ik 'm kocht in de Mediamarkt (Actua). Van de week is hij opgehaald door Pro Assist dus ik neem aan dat het probleem opgelost gaat worden maar ik vroeg me af of er mensen zijn die dit ook gehad hebben?

Cgold 11-02-11 00:56

Precies hetzelfde probleem hier... Telefoon werkte gewoon nog (iPhone 4, 16 GB, geen jailbreak), maar wilde alleen niet meer opladen. Wist alleen al wel dat het niks met de lader te maken had, aangezien een andere iPhone hier in huis wel wilde opladen via dezelfde lader...

Telefoon is opgehaald, leentoestel gekregen, maar nu na 1 week, nog niks gehoord.

mvanlaerhoven 24-02-11 10:29

Opgelost!
 
Precies twee weken nadat mijn iPhone bij mij thuis is opgehaald werd ik gebeld dat mijn iPhone klaar was en dat ze 'm konden komen brengen. Ik heb hem de volgende dag op mijn werk laten bezorgen en na het registreren via iTunes en herstellen van een back-up ben ik weer good-to-go

blijkbaar is er naast Actua en Pro Assist nog een derde partij bij betrokken namelijk Solid Vision. Mijn iPhone is dus vervangen (ander registratie/imei nummer).

Eind goed al goed, ben toch wel heel blij dat ik 'm toentertijd verzekerd heb!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:03.