iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   IpodTouch start niet meer op na herstellen. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/84691-ipodtouch-start-niet-meer-op-na-herstellen.html)

IpodTouchRemie 12-02-11 21:15

IpodTouch start niet meer op na herstellen.
 
Hallo,
Ik ben nieuw hier. Ik weet niet waar ik mij kan voorstellen, dus zal het dan ook meteen in dit topic doen.

Ik ben Remie, 15 jaar oud. Ik heb bijna één jaar een ipodtouch derde generatie 8gb. Dit is eigenlijk een upgradede tweede generatie.

Vandaag wilde ik alles van mijn ipod wissen. Dus ik druk op herstellen op mijn ipod. Appeltje komt te voorschijn en een balkje gaat lopen. Toen dit klaar was ging hij opnieuw opstarten. Appeltje komt en er komt een icoontje dat hij aan het laden is. Na enige tijd stopt dit icoontje met bewegen. En na een aantal minuten flitst er een wit scherm en hij begint helemaal opnieuw met opstarten. Dit blijft oneindig lang doorgaan.

Als ik mijn ipod in de pc doe dan hoor ik geen geluidje dat er een usb verbinding is. Dus het is niet alleen itunes die mijn ipod niet ziet, maar ook de pc zelf.

In DFU modus zetten lukt ook niet. (of hoe heet dit?)

Er staat een -via sn0wbreeze- jailbreaked versie 4.0.1 op.

Het enigste wat ik kan doen is 10 seconde op de homebutton en de powerbutton drukken. Dan gaat hij uit. Dan kan ik hem weer aanzetten door op de powerbutton te drukken, maar dan zal hij precies het zelfde doen als dat ik hierboven heb beschreven.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik baal er heel erg van.

Natuurlijk weet ik dat dit een iphone forum is, maar ik hoop dat er toch iemand is die hier wat van weet. Ik heb na veel googlen niet een ipodforum gezien.

groeten,
Remie

ButcherJF 13-02-11 09:31

Hoi Remie, welkom. Ik denk dat je het beste 'even' de eerste twee (stickie) topics van dit forumdeel kunt doorlezen (deze en deze).
DFU lukt altijd, alleen luistert het nauw. Succes!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:44.