iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4 crasht continu en laadt niet goed op - DFU loopt ook vast (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/84698-iphone-4-crasht-continu-laadt-niet-goed-op-dfu-loopt-vast.html)

Rbal 12-02-11 22:42

iPhone 4 crasht continu en laadt niet goed op - DFU loopt ook vast
 
Hallo!

Een dikke 2 jaar geleden heb ik voor het eerst m'n iPhone 3G aangezet en ben sindsdien een ontzettend tevreden gebruiker daarvan geweest. Doordat dat abonnement af liep kon ik hem bij Vodafone verlengen waardoor ik als iPhone fan erg blij was dat ik een 4 kon bestellen.

Alle afspraken nagekomen, simkaart geinstalleerd, nieuwste software erop gezet en alle app's en informatie van m'n 3G overgezet, so far so good.

- Als ik de iPhone wil opladen aan het stopcontact (geen verschil met helemaal leeg of nog een paar procent) krijg ik net zoals bij m'n 3G eerst een bliksemschichtje, daarna start de 4 op maar daarna sluit hij ook direct weer af en krijg ik hem niet aan zonder uit het stopcontact te halen (hij blijft wel opladen). Als ik de stekker uit de iPhone heb gehaald moet ik een volledige herstel doen (home+knop bovenop) om hem aan te krijgen. Bij opladen via de USB gaat wel goed.

- Zoals in de titel al vermeld staat loop de iPhone continu op willekeurige tijdstippen vast. In het begin viel dat nog wel mee maar vandaag crashte hij om de 10 minuten waarna hij weer pas op wilde starten na een systeem restore (home+bovenste knop). Als hij is gecrashed start hij eerst uit zichzelf op, maar dan krijg ik allemaal rare Apple logo's en uiteindelijk gebeurt er helemaal niks. Na de systeem restore sluit hij pas goed op.

(Edit:) - bij ons op school werken we met Eduroam, een soort Wi-Fi die op alle Universiteiten in Nederland beschikbaar is. Hier moet je een speciaal bestandje voor downloaden, installeren en dan inloggen, deze verbinding kan ik echter ook niet maken, alle andere Wi-Fi verbindingen (thuis, werk en bij m'n ouders) vormen allemaal geen probleem.

Ik heb net geprobeerd de DFU aan te zetten, hierbij liep hij echter vast en kreeg ik de meldcode 'De iPhone iPhone kan niet worden hersteld', de eerste keer met systeemfout (9) en daarna systeemfout (1016).

Hebben jullie enig idee wat hier aan de hand kan zijn?

ButcherJF 13-02-11 09:36

Ik zou het nog eens via DFU proberen op een andere USB-poort en/of een andere PC of Mac. Geen beackup terug zetten als het nu wel lukt.
Wil dat ook niet, dan op naar Vodafone voor een nieuwe....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:34.