iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Gemiste oproepen en voicemail niet bij recent (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/84813-gemiste-oproepen-voicemail-niet-recent.html)

ArthurB 14-02-11 12:11

Gemiste oproepen en voicemail niet bij recent
 
Ik heb een probleempje met de gemiste oproepen. Als iemand mij gebeld heeft en ik heb de oproep gemist en/of deze persoon heeft de voicemail ingesproken, dan verschijnt op het startscherm wel het bericht dat ik een oproep heb gemist (met telefoonnummer), maar het nummer staat niet mijn gemiste oproepen in Telefoon --> Recent

Ik kan dus alleen het nummer uit het beginscherm overschrijven op een papiertje, want als ik dit wegdrukt (om de telefoon in te gaan) dan kan ik nergens meer vinden wie mij heeft gebeld.

Dit is dus alleen als iemand de voicemail heeft ingesproken (of niet heeft ingesproken, maar wel heeft bereikt). Als iemand mij belt en gelijk ophangt, dan staat het wel bij Recent --> Gemist.

Dit is zeer irritant, want als mensen dus iets inspreken en bellen met nummerherkenning, dan gaan ze er vanuit dat ik het nummer kan zien en spreken ze geen nummer in.

Heeft iemand dit ook wel eens gehad en weet iemand hier een oplossing voor??

iWiefring 14-02-11 12:23

Bij FW 4.1 heb ik ook last gehad van dit probleem, vervolgens heb ik gewoon alles hersteld zonder een back-up terug te zetten. En vervolgens alle muziek/foto's/etc. terug op m'n iPhone gesynct, en het probleem was verdwenen!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:12.