iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 3G herstel problemen en FW probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/86974-iphone-3g-herstel-problemen-fw-probleem.html)

speke102 17-03-11 19:10

Iphone 3G herstel problemen en FW probleem
 
Hallo ik zal me even voorstellen ik ben Speke en heb een probleem met me Iphone 3g.

Namelijk is de Iphone dankzij een herstel mislukking zo goed als leeg/ onbruikbaar. Mijn vraag is wat kan ik doen om firmware op de Iphone te krijgen. De standaart firmware die itunes download geeft foutcode 14 en andere 3G firmware's zijn niet compatible (waardoor ik twijvel of het nou echt wel een 3G is ipv een 3GS) Het moederbord heeft wel de 3G touchscreen aansluiting en de sim tree serienummer geeft op apple aan dat het een 3G is.

De normale firmware installeren lukt me dus niet (toestel moet hersteld worden kan niet geupdate worden) en bij andere firmware's zegt itunes de firmware is incompatible of ik krijg de foutcode wanneer de firmware gecontrolleerd wordt bij apple.

Wel wil ik toevoegen dat ik een Replacement For Iphone 3G batterij in het toestel heb zitten. Mij is verteld dat die een orginele batterij is maar hier ben ik niet zo zeker van aangezien ik op internet wel eens las dat een vervangings batterij herstel problemen kan geven.

A.u.b. help mij want ik ben ten einde raad en ik weet niet wat ik met dit toestel moet doen die niets meer dan het itunes logo en de usb stekker laat zien. Ik heb ook hersteld via DFU modus maar dit levert dezelfde problemen op.

iOzan 17-03-11 19:16

Als de letters op de achterkant "verchroomd" zijn is het een 3GS, zo niet, is het een 3G.
Verder denk ik dat het idd aan die replacement kan liggen.

speke102 17-03-11 20:33

Ja ik ben eruit toch bedankt! het probleem was het is idd een 3GS ipv 3G. Er zit een 3G batterij in en de simtree code komt niet overeen met de code die ik op het moederbordje heb af kunnen lezen. Helaas was ik niet eerder op de hoogte dat het serialnummer ook op de hardware met een klein stickertje staat.

Verder is er ook een andere achterkant op gezet waardoor ik niet kon zien dat het een 3GS is maar eerder een 3G. Weinig geluk dus bij een 2e hands aankoop behalve dat een 3GS wel veel sneller is natuurlijk!

Kan een slotje op!

Ik heb dus een 3GS batterij nodig! hartelijk bedankt iig voor de moeite en ik hoop dat het probleem zich hierna niet meer voordoet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:49.