iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Help:verkeerde backup file terug gezet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/87477-help-verkeerde-backup-file-terug-gezet.html)

lilaspost 25-03-11 08:07

Help:verkeerde backup file terug gezet
 
Na update van mijn iphone firmware naar 4.3 heb ik problemen ondervonden vanwege vodafone abonnement (bij opstarten blijven hangen op het appeltje). Dus een restore uitgevoerd naar firmware 4.1 (had ik nog een shsh-file van. Dit ging prima.
Toen heb ik ahv een backup file mijn persoonlijke instellingen/sms/foto's van mijn iphone terug gezet. ECHTER ik heb het verkeerde backup file gekozen:(, niet van maart 2011, maar van maart 2010. Hierdoor mis ik nu heel veel foto's en sms-en, te weten al mijn data van maart 2010 tot maart 2011. Dit wil ik graag veranderen. Staat er nog ergens op mijn computer die data in die periode? Kan iemand mij helpen?

Wanneer ik nu in Itunes via de rechtermuisknop en dan restore from backup kies, staan daar niet meer de opties van andere backups. Op dit moment staat daar alleen een backup van maart 2010. Maar ik weet dat ik wel andere backups heb gemaakt.

Als ik ga naar -> Edit -> prefrences->device backups dan staan daar nog wel tijden en momenten van backups die ik graag zou willen laden, namelijk van maart 2011. Hoe kan ik er voor zorgen dat ik deze kan laden?

Ik draai windows. Veel dank alvast

stefandv 27-04-11 08:20

Itunes houdt enkel 1 backup bij. Voor windows staat dit in C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup voor OSX in USER/Library/Application Support/MobileSync/Backup. Via de backups die iedereen regelmatig maakt ;) kan je een andere versie terugzetten. Hernoem de backup map (beter op veilig spelen) en haal dan de recentste versie van de backup map die je nog hebt terug. Kopieer de ganse map. Probeer dan nog eens een restore from backup.
Veel suc6

Stefan


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:49.