iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 3gs blijft hangen tijdens herstellen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/87615-iphone-3gs-blijft-hangen-tijdens-herstellen.html)

puma17 26-03-11 20:01

Iphone 3gs blijft hangen tijdens herstellen
 
Hallo,

Als ik de iphone in itunes herstel dan blijft deze hangen op het apple logo met die balk eronder deze laadt een stukje en doet daarna niks meer.

Dit gebeurt zowel in recovery als in DFU mode.

Iemand hier een oplossing voor?

alvast bedankt

marstadt 22-04-11 00:12

zelfde probleem
 
Ik zit met een soortgelijk probleem.
Sinds augustus 2010 in het bezit van een iPhone 3GS 8GB. Nooit geen problemen gehad met toestel, gebruik hem "24 uur per dag". Ondanks dat altijd erg zuinig geweest met toestel. Altijd goede valbescherming van iCayz.de erom heen gehad. (black magic leder)
Gisteren kreeg ik de melding dat mijn geheugen vol zat i.v.m. app updates van Navigon. Vervolgens begon hij spontaan te herstellen. (eerst een poosje het appeltje in het scherm en vervolgens enkele seconden zwart beeld en daar kwam het appeltje weer) Tegelijkertijd op de twee bekende knoppen drukken helpt niets. Hij schakelt na erg lang drukken uit. (zonder rode balk) Wil je hem weer aanzetten, komt dat appeltje weer. Alleen wanneer de iPhone in verbinding staat met de pc, en als je dan een hele poos de beide knoppen indrukt, krijg je na lang wachten het usb-stickje en het logo van iTunes op het scherm. Maar ook dit helpt niets. Hij blijft herstellen. Ook na verschillende keren herstellen op pc veranderd er niets. De update via pc pakt hij niet. Vandaag mee naar Phonehouse geweest. Ook daar kregen ze hem niet aan de praat. Vervolgens opgestuurd. Zal mij benieuwen of ze hem nog weer aan de praat kunnen krijgen.:( Kan wel 3 tot 7 weken duren voor dat ik hem weer terug heb.
Hoe kan ik die tijd overbruggen? Het zal niet meevallen. Thuis heb ik nog mijn iPod Touch 4G, maar onderweg heb ik de komende weken een probleem. Leenapparaat hadden ze niet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:12.