iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Nieuwe Iphone 4 batterij stuk na 1ste cyclus (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/88302-nieuwe-iphone-4-batterij-stuk-na-1ste-cyclus.html)

arvidvp 04-04-11 18:44

Nieuwe Iphone 4 batterij stuk na 1ste cyclus
 
Enkele dagen geleden heeft mijn zus een nieuwe Iphone 4 gekocht bij Mobistar (België). Alles werkte prima, doch na de eerste cyclus van de batterij was deze volledig leeg en kon ze niet meer worden opgeladen. De batterij van de Iphone 4 heeft het dus gewoon volledig begeven na éénmaal opladen en de Iphone werkt bijgevolg niet meer.

Boos terug bij Mobistar wisten ze daar doodleuk te vertellen dat dit al de derde was in één week tijd die dit probleem had, en er dus een probleem met de levering lijkt te zijn. Het enige wat ze kunnen doen is de Iphone opsturen naar de hersteldienst en ben je hem dus 3 weken kwijt (als het goed gaat).

Kan dit zomaar??? Als je een product koopt dan moet dit toch een werkend product zijn?? Geld terug krijgen was geen optie en een nieuw vervangtoestel krijgen al evenmin.

Wederom schande Mobistar....

WDS001 04-04-11 18:46

Hoeveel dagen is dat precies geleden? Als het binnen de week is kan je misschien nog iets proberen via de verkoopsvoorwaarden/garantiewetgeving, maar dat zal je dan wel eens moeten opzoeken.

Het is wel zo dat je na die 3 weken gewoon een nieuwe krijgt (althans, dat vermoed ik). Dus misschien is het makkelijker om gewoon af te wachten..

arvidvp 04-04-11 19:06

Het is drie dagen geleden. Ik dacht ook zoiets omdat ik het logisch vind dat wanneer je iets koopt dat niet werkt je gewoon je geld zou moeten terugkrijgen, maar heb nergens iets terug gevonden daarover via google. Ik vind dit gewoon oplichting. Als ik u mijn kapotte Iphone verkoop voor 639 en het blijkt niet te werken is dit evenzeer zo. En verschil in voorbedachtheid? Dacht het niet in dit geval daar Mobistar zelf aangeeft deze week al enkele dergelijk kapotte Iphone's te hebben verkocht. Moeten ze gewoon heel de lading terug versturen in plaats van alsnog te verkopen onder het motto van de klant zal wel zien of hij chance heeft en anders moet hij maar paar weken wachten...

wopper 04-04-11 19:24

Al een andere oplader geprobeerd?

BlackShadow 04-04-11 23:44

Of lang genoeg aan de stroom laten hangen eer je toestel terug wil inschakelen? Heb al geweten dat het soms tot een kwartier duurt eer deze wil opstarten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:41.