iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Kan exchange account niet wijzigen of verwijderen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/88467-exchange-account-niet-wijzigen-verwijderen.html)

EasyGert 06-04-11 12:25

Kan exchange account niet wijzigen of verwijderen
 
Ik heb van de week geprobeerd via microsoft exchange een mailaccount toe te voegen op mijn iPhone 4. Dit is helaas nog niet met succes gelukt.
Ik kan nu echter de instellingen van de account niet meer wijzigen en zelfs de account niet meer verwijderen. Sindsdien sluiten de schermen die ik open (om het even of het apps of de instellingen of iets dergelijks zijn) uit zichzelf af na een minuut ongeveer (zelfs als ik er mee bezig ben). Ook de batterij stroomt leeg sinds mijn poging.

Ik heb de instellingen al een keer hersteld en vervolgens de back-up weer geinstalleerd, maar ook dit mocht niet baten

Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

leontjuh1 06-04-11 12:33

<Verplaatst naar E-mail, hier krijg je waarschijnlijk wat sneller antwoord.>

ThijsBTTK 07-04-11 21:18

Zelfde probleem hier! Heel irritant, ik probeerde mijn school mail-account in te stellen, maar dit lukte niet. Sindsdien kan ik niks meer wijzigen aan de account zonder dat hij freezed, en als je de account wil verwijderen blijft dat ronde dingetje eindeloos doordraaien tot de instellingen-app crasht.

En daarnaast inderdaad de bijeffecten zoals alle apps die om de paar minuten random crashen en de batterij die met 1% per minuut naar beneden gaat.

Iemand een idee?

ThijsBTTK 08-04-11 01:35

Het is me uiteindelijk gelukt door een oude backup terug te zetten. Deze was van een maand geleden, dus ik ben wat foto's en berichtjes kwijt. Maar hij werkt weer! :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:16.