iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone werkt niet tijdens opladen - HELP (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/89594-iphone-werkt-niet-tijdens-opladen-help.html)

noli 20-04-11 21:56

Iphone werkt niet tijdens opladen - HELP
 
Hallo,

Er zijn al meerdere threads over geschreven maar helaas heeft daar niemand op gereageerd en ik zit ook met hetzelfde probleem.

Op het moment dat ik mijn Iphone in de oplader doet, doet hij niets meer. Ik krijg het balkje om te ontgrendelen niet eens meer opzij en als dat al lukt, kan ik mijn pincode niet indrukken. Of het knopje reageert niet of als ik een 1 intik krijg ik een 9.

Heeft iemand misschien een idee hoe ik dit kan oplossen ? Het ligt niet aan de oplader want ik heb andere Iphones eraan 'gehangen' en die werkte allemaal wel :(

Alvast bedankt !

machoman94 20-04-11 22:08

probeer anders gwn je firmware opnieuw te instaleren , als dat niet werkt is er misschien een pinnetje niet goed in de aansluiting van je iphone... als je garantie hebt ga je naar die winkel toe waar je hem vandaan hebt,
doet ie het wel als je hem aan je computer aansluit? maar niet als je hem via de muur oplaadt?

Tim007 22-04-11 12:16

Ik had het probleem ook met me iPhone en ik moet je eerlijk zeggen, ik kan nu echt niet zonder dat ding. Daarom heb ik een neutrale oplader gekocht bij: Solar Charger Zonne-oplader | solar op lader @ mega gadgets.
Het werkt op zonne-energie, dus je kan je iPhone altijd opladen. Nu zit ik nooit meer zonder een oplader. Heb inmiddels wel de juiste oplader gekocht, maar deze is echt handig, wanneer de nood hoog is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:50.