iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   1st gen iPhone plotseling gecrasht en nu boot hij niet meer! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/89702-1st-gen-iphone-plotseling-gecrasht-boot-niet-meer.html)

Reckless 22-04-11 12:15

1st gen iPhone plotseling gecrasht en nu boot hij niet meer!
 
Hoi allemaal,

Gisteren is mijn 1st gen iPhone gecrasht, en toen ik probeerde te rebooten, werkte dat niet: hij blijft steeds hangen bij het opstartscherm. Dan komt er na 3 minuten zo'n cirkeltje in het midden (zo'n laadcirkeltje dat alle iPhones gebruiken) maar die loopt ook vast.

Omdat ik net een nieuw besturingssysteem heb geinstalleerd (Windows 7) en waarschijnlijk niet mijn iPhone nog met de nieuw geinstalleerde iTunes heb geconnect, heb ik ook geen backup! Tenminste, ik kan nergens een map met MobileSync vinden op mijn Windows 7 PC, dus ik vrees dat ik geen backups heb :(

Is er een mogelijkheid om mijn iPhone nog bootable te krijgen, of in ieder geval de contacten er nog in te houden / uit te halen? De iPhone is al jaren gejailbreakt en geunlocked zonder problemen. Word hier toch wel een beetje onrustig van...

Bedankt voor de hulp allemaal!

iScorpio 22-04-11 12:19

Kan je nog wel met iTunes de firmware opnieuw updaten/herstellen? Backup terugzetten zal niet gaan als je windows opnieuw hebt ge´nstalleerd en niks hebt bewaard.

Reckless 22-04-11 12:29

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft (Bericht 666963)
Kan je nog wel met iTunes de firmware opnieuw updaten/herstellen? Backup terugzetten zal niet gaan als je windows opnieuw hebt ge´nstalleerd en niks hebt bewaard.

Ik heb geen idee, dat heb ik nog niet geprobeerd, heb je een linkje waar dat precies wordt uitgelegd hoe ik dat kan doen? Ik heb de 3.1.3 custom firmware van hier gehaald, ergens op iPhoneclub.nl. Bedankt voor de hulp!

Reckless 22-04-11 13:02

Heb dit zojuist in iTunes geprobeerd en ik kan inderdaad niet herstellen, dan loopt iTunes namelijk ook vast :(

Ik kan echter wel via Windows verkenner bij de foto's op mijn iPhone. Zou het mogelijk zijn dat ik ook bij mijn andere bestanden, zoals contacten kan komen om die op te slaan? En zo nee, wat kan ik nu nog doen om dit te repareren?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:28.