iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   MobileMe, email scherm slaat vast (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/90198-mobileme-email-scherm-slaat-vast.html)

batyka 01-05-11 12:42

MobileMe, email scherm slaat vast
 
Gisteren MobileMe in gebruikgenomen maar tot op heden alleen maar problemen. Ik ben toch een ervaren Mac-gebruiker maar kom hier niet uit.
Bij het selecteren van Mail in iPhone en iPad verschijnt het bijbehorende scherm zonder mails te laten zien. Na uit- en aanklikken van de app verschijnt er soms wel een mail maar kan ik er niets mee omdat het scherm vast slaat. Een enkele keer verschijnt ook de lijst met mails maar ook die slaat direct vast. Inmiddels heb ik alles geprobeerd hetgeen de Apple support-site hierover aangeeft inkl. verwijderen van de MobileMe account en opnieuw plaatsen daarvan. Ook als deze verwijderd is blijft het beschreven probleem bestaan. Inmiddels ben ik er wel achter hoe de boel weer werkend te krijgen n.l. alle email-accounts uitzetten m.u.v. MobileMe en daarna weer aan, het lost in feite niets op want het eerder beschrevene herhaalt zich. Kan e.e.a te maken hebben met het feit dat ik in "systeemvoorkeuren/mobileme/sinchronisatie/geavaneerd, in de lijst met computers alleen mijn Macbook Pro zie staan?


Heeft iemand een idee hoe dit op te lossen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:35.