iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Help! LCD waarschijnlijk kapot, touchpad ook? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/90616-help-lcd-waarschijnlijk-kapot-touchpad.html)

runawaykid0193 08-05-11 23:21

Help! LCD waarschijnlijk kapot, touchpad ook?
 
Hallo,

gisteren gleed mijn iPod 3g uit mijn handen en deze gaf daarna nog alleen maar wit beeld. Nu geeft hij nog een beetje donker beeld aan (wel geeft hij nog een beetje licht wanneer ik op de thuis knop klik) Ik weet dat mijn iPod het verder nog doet, omdat ik geluiden hoor van programma's die ik open heb staan.

Dus eigenlijk kan ik concluderen dat mijn LCD kapot is, maar is mijn touch screen ook kapot? Hoe kan ik dit controleren?

En ik wil deze dan graag zelf maken (tenzij jij een plek weet waar het goed en goedkoop is) Dus waar kan ik deze onderdelen goed en goedkoop vandaan halen?

Help me alstjeblieft, want ik ben echt verslaafd aan mijn iPod!

Groetjesx

evmw 09-05-11 14:53

Dat kunnen wij alleen maar gokken, maar als er geen schade zichtbaar is aan het touchscreen kun je er in principe van uitgaan dat deze nog goed functioneert.

jojo3436 09-05-11 16:13

Dat je scherm alleen nog maar wit licht geeft kan er op wijzen dat er een stekkertje is losgeraakt. Als je het aandurft staan er op Youtube genoeg filmpjes die je laten zien hoe zo'n apparaat open gaat en welke stekkertjes je los (dus ook weer vast) kan maken.

runawaykid0193 09-05-11 22:34

Hmm.. stekkertje los geraakt. Dat is te hopen. Maar van het touchscreen valt niet te testen? Ik probeerde hem al een aantal keer te unlocken, maar ik had een beveiligingscode erop dus ik vermoed dat het daarom het niet lukt, maar ik weet het gewoon niet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:20.