EGDE , GPRS Verbindingen volledig uitschakelen.

EGDE , GPRS Verbindingen volledig uitschakelen. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Vraagje.. Is er een mogelijkheid om de EGDE verbinding uit te schakelen? omdat ik geen data abo heb en nu al op 8MB zit zonder ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 10 March 2008, 09:44
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 February 2008
Locatie: Rijssen
Berichten: 31
Stuur een bericht via MSN naar coen0s
Standaard EGDE , GPRS Verbindingen volledig uitschakelen.

Vraagje..

Is er een mogelijkheid om de EGDE verbinding uit te schakelen?
omdat ik geen data abo heb en nu al op 8MB zit zonder dat ik het door had ? gaat me dit natuurlijk super veel geld kosten !, ik heb al programma's geinstalleerd maar die functioneren geen van allen,
wel het uitschakelen van Wi-Fi, BT, SSH, maar EDGE blijft ingeschakeld.

heeft iemand hier ideeen voor ?
ik hoor het graag !

Groet
Coen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 March 2008, 09:50
sjoran's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Zutphen
Berichten: 201
Stuur een bericht via MSN naar sjoran
Standaard

Welk programma heb je al ge´nstalleerd..????
__________________
Iphone 3G 16GB WIT simlock-vrij..!!!!
  #3  
Oud 10 March 2008, 09:53
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

instaleer bos preffs
die doet het bij mij
als je 100% zeker wil zijn dat edge uit staat vul je niets in bij je voorkeuren van edge,kan deze zeker geen verbinding maken
__________________
at your service
  #4  
Oud 10 March 2008, 09:54
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 February 2008
Locatie: Rijssen
Berichten: 31
Stuur een bericht via MSN naar coen0s
Standaard

Services Version 0.6.7 51.1 KB Contact Ste

Turn Edge, Bluetooth, Wi-Fi, and OpenSSH on and off.

Tevens heb ik OpenSSH Server & Client geinstalleerd.
maar daar zie ik niets van weer in mijn menu's ?
  #5  
Oud 10 March 2008, 09:55
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

hier ook nog een tutorial om te gebruiken
iClarified - iPhone - How to Switch iPhone NetServices On and Off Easily
  #6  
Oud 10 March 2008, 09:57
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 February 2008
Locatie: Rijssen
Berichten: 31
Stuur een bericht via MSN naar coen0s
Standaard

Boss Prefs v1.56 geinstalleerd.

klinkt goed even proberen TnQ alvast voro de uber snelle reacties
  #7  
Oud 10 March 2008, 10:05
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 February 2008
Locatie: Rijssen
Berichten: 31
Stuur een bericht via MSN naar coen0s
Standaard

SUPER WERKT PERFECT!

Hopelijk krijg ik nu geen dikke rekening met 7.8MB ontvangen 1009kb Verstuurd

GRTZ !
Coen,
  #8  
Oud 10 March 2008, 10:14
sjoran's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Zutphen
Berichten: 201
Stuur een bericht via MSN naar sjoran
Standaard

Mocht je T-mobile hebben, dan is het egt een aanrader om een internetbundeltje erbij te nemen dit kost je 9,50 per maand en is als enige provider EGT onbeperkt..... zo kan je altijd je mail checken, aandelen, internet enz. enz.......
  #9  
Oud 10 March 2008, 11:10
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 February 2008
Locatie: Rijssen
Berichten: 31
Stuur een bericht via MSN naar coen0s
Standaard

mijn prov is Telfort, dus dat gaat niet lukken ik ga wel even naar the phone house kijken of er een optie open staat voor me

grtz
  #10  
Oud 10 March 2008, 11:12
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door coen0s Bekijk bericht
SUPER WERKT PERFECT!

Hopelijk krijg ik nu geen dikke rekening met 7.8MB ontvangen 1009kb Verstuurd

GRTZ !
Coen,
het is te hopen.vorige week op een andere site gelezen dat er iemand 610 euro moest betalen omdat hij niet wist dat edge open bleef staan
zijn wel prijzen in Belgie die duidelijk hoegr liggen dan in Nederland
  #11  
Oud 10 March 2008, 23:23
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 17
Standaard Edge gaat vanzelf uit als je je settings in het Wi-Fi verhaal goed zet.

Ik heb het ook gehad en nu bleek dat bij de Wi-Fi instellingen. "Om verbinding vragen "aanstond.
Als je dit uitzet en DHCP aanzet ( als dat op statisch staat) is het probleem opgelost.
  #12  
Oud 11 March 2008, 12:03
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 February 2008
Locatie: Rijssen
Berichten: 31
Stuur een bericht via MSN naar coen0s
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door glennwassenbergh Bekijk bericht
Ik heb het ook gehad en nu bleek dat bij de Wi-Fi instellingen. "Om verbinding vragen "aanstond.
Als je dit uitzet en DHCP aanzet ( als dat op statisch staat) is het probleem opgelost.

Snap dit niet >
Als je dit uitzet en DHCP aanzet ( als dat op statisch staat) is het probleem opgelost ?

GrtZ
C.
  #13  
Oud 11 March 2008, 17:40
ponie's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 17
Standaard

Ik heb Netservices ook ge´nstalleerd staan.
Iedere keer als ik dit openen staat het edge schuifje op On.
Is dat normaal?
Als ik geen Wi-Fi signaal heb zie ik ook steeds het blokje met de G op de status regel.
__________________
Groet, Ponie
iPhone 8GB, US versie, 1.1.4 via ZiPhone 2.5
  #14  
Oud 11 March 2008, 22:43
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 February 2008
Locatie: Rijssen
Berichten: 31
Stuur een bericht via MSN naar coen0s
Standaard

klopt ,

die app werkte bij mij ook niet,
ik zou BossPrefs even proberen als ik jou was die werkt wel super
en is nog makkelijker in gebruik ook .
  #15  
Oud 12 March 2008, 00:59
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 October 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 40
Standaard

[QUOTE=truckdiver;79273]instaleer bos preffs
die doet het bij mij
als je 100% zekerh wil zijn dat edge uit staat vul je niets in hh

Hoe kan ik boss prefs downloaden? Kan dit via installer? Zo ja via welke link?
  #16  
Oud 12 March 2008, 08:43
ponie's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 17
Standaard

Ik heb inderdaad Bossprefs geinstalleerd.
Dit heb ik via de installer gedaan.
Ik denk dat de package onderdeel is van de Bigboss's Apps and themes source, dus als je die toevoegt, moet je Bossprefs kunnen installeren via installer.
  #17  
Oud 24 April 2008, 13:47
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 21
Standaard GPRS uitschakelen

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
beste ik heb dit geinstalleerd werkt prima, maar nog steeds haalt de iphone via de kpn data binnen, hoe kan ik dit in godsnaam uitschakelen ?? Gr. Marco
  #18  
Oud 24 April 2008, 14:09
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 17
Standaard Wi-Fi,EDGE en GSM

Als de instelling onder "Instellingen", als volgt staat, moet het opgelost zijn.
Ga naar "Instellingen", daarna klik je op Wi-Fi, het onderste dialoogboxje met
"Vraag om verbinding", moet UITGESCHAKELD zijn.
Zoniet, zal de Iphone altijd in "Edgemodus blijven staan en zul je geen Wi-Fi icoontje zien.
EÚn en ander werkt natuurlijk alleen als je Wi-Fi aan hebt staan en er een draadloos netwerk in de buurt is waar je op kunt.
Bossprefs is OK maar dit werkt alleen goed als je basisinstelling zoals eerder genoemd goed staat.
Succes!
  #19  
Oud 24 April 2008, 14:30
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 21
Standaard

Beste, sorry kom er niet uit ,ik heb nu netservices geinstalleerd, en zet mn edge daar dan uit maar wanneer ik weer terugkeer staat deze weer aan. ook wanneer ik handel zoals je zegt. Hoe kan ik nou edge/gprs uit en aan zetten wanneer ik dit wil. Hij blijft via mn sim kaart data binnen halen wanneer er geen Wi-Fi aanwezig is , moet ik dan toch nog boss prefs installeren is het dan verholpen ? Bedankt voor je hulp!
  #20  
Oud 24 April 2008, 15:07
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 17
Standaard

bel me maar even ..

Laatst gewijzigd door glennwassenbergh; 24 April 2008 om 15:18.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle internetverbindingen volledig uitschakelen?? Liene iPhone algemeen 12 31 October 2010 07:26
Internet volledig uitschakelen voor vakantie buitenland Rudoz iPhone algemeen 16 22 June 2010 10:25
GPRS uitschakelen? iMyla Archief 1 26 December 2008 23:44
woordenboek volledig uitschakelen fromalk Unlock [archief] 10 6 May 2008 16:11
EGDE , GPRS Verbindingen volledig uitschakelen. coen0s Archief 1 10 March 2008 09:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:37.