iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPod Touch 3g Home Button probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/90882-ipod-touch-3g-home-button-probleem.html)

tlbuis 12-05-11 17:16

iPod Touch 3g Home Button probleem
 
Beste allen,

Mijn iPod Touch doet de laatste tijd vreemd. De Home Button lijkt zelf af en toe te drukken. Hij reageert te goed. Ook als ik niet klik ga ik terug naar het homescreen of start het zelfs de multitaskbar meerdere malen op. Dit treedt meestal op als ik even iets heb gedaan, filmpje aan het kijken of spelletje aan het spelen.

De iPod heb ik iets meer dan een jaar. Zelf denk ik dat het een hardware probleem is, maar ik weet niet waar ik het kan laten repareren en voor wat voor kosten. Op de site van apple staat heel duidelijk hoe het zit als het binnen de garantie valt, maar als het erbuiten valt doen ze er heel vaag over.

Kan iemand mij misschien vertellen hoe ik het probleem zou kunnen verhelpen of waar ik het probleem kan laten verhelpen?

Met vriendelijke groeten,

tlbuis

(PS: Ik weet niet zeker of deze thread in dit forum moet worden gezet. In het forum kon ik geen speciaal subforum voor de iPod vinden. Als het hier niet hoort, dan hoor ik het wel.)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:09.