iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone defect?? wat kan het zijn?? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/91177-iphone-defect-zijn.html)

FamousD 17-05-11 12:03

Iphone defect?? wat kan het zijn??
 
Mijn Iphone is na een val helemaal kapot. Hij wilt enkel nog aangaan als hij aan de oplader hangt, vanaf je deze loskoppelt valt de iphone meteen uit. Verder herkent de Iphone mijn simkaart niet meer. De Home button werkt niet meer. Itunes herkent mijn iphone niet meer.. er gebeurt dus niets als ik hem aansluit aan mijn pc. Ten slotte kraken de luidsprekers bij opzetten van muziek.

Vroeger kon ik de iphone ook nog even gebruiken maar bij het opzette van muziek ging de batterij gloeiend heet worden. Nu lukt het dus totaal niet meer en valt de iphone uit als hij niet aan de oplader hangt


Iemand die weet wat het hier kan zijn?? Het moederbord? het communicatiebord? Het oplaadgedeelte? de batterij?


mvg,

NLjorn 17-05-11 15:19

Ik denk toch dat er van binnen iets kapot is, probeer er mee naar een winkel te gaan, en laat hun kijken wat er mee aan de hand is, of je moet nog garantie erop hebben.

FamousD 17-05-11 16:37

Het is inderdaad iets binnen in dat kapot is.. mijn garantie is al lang vervallen, het gaat hier ook om een iphone 2G dus het zou maar stom zijn om deze in de winkel te laten maken.

Ik zou graag weten wat er mis is om zelf een kapotte iphone te kopen en de onderdelen te vervangen maar daarvoor moet ik toch min of meer weten waar het probleem zit


mvg,


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:43.