iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Vrees batterij probleem 3G[s] (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/91207-vrees-batterij-probleem-3g-s.html)

tommetje138 17-05-11 20:51

Vrees batterij probleem 3G[s]
 
Hallo forumleden,

Ik vrees dat mn accu van mijn iPhone 3G[s] niet meer goed werkt.. Omdat hij echt héél snel op is , na 1 dag van muziek luisteren af en toe op internet en whatsapp is er nog maar 6 % over van de batterij. Heb hem dus net aan de oplader gezet rond 7 uur of kwart voor 7, en hij is nu al 50 % . Dit kan toch nooit kloppen? 44 % in half uurtje of iets meer.. en met dat hij heel snel leeg is denk ik dus dat de accu niet goed meer functioneert.
En ja ik doe regel matig een harde reset, sluit bijna altijd meteen na een app open te hebben gehad hem meteen weer af. Ik heb ook een jailbreak maar dat heeft er volgens mij niks mee te maken. Zoals jullie kunnen zien zit ik op 4.0 , omdat ik dacht dat dan mn batterij langer zou mee gaan, want ook op 4.3.2 ging hij heel snel leeg. Heb ook nog op 3.1.3 gezeten maar dit mocht ook niet baten.

Iemand advies?

p.s. ik ga nu kijken met battery logger plus hoe het gaat een hele dag , en dan bekijken of het aan me zelf ligt of dat het echt de batterij is..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:22.