iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   onderkant touch screen werkt niet meer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/91246-onderkant-touch-screen-werkt-niet-meer.html)

grevend 18-05-11 11:53

onderkant touch screen werkt niet meer
 
[FONT=Tahoma]eergisteren liet ik mijn iPhone 3GS vallen en het gevolg was een niet meer volledig functionerend touch screen. de bovenkant van het touch screen deed het perfect maar net iets boven de onderkant functioneerde het touch screen niet meer.
Ik ging er van uit dat het aan mn touch screen zou liggen en liet het touch screen direct vervangen bij een telecomzaak in de buurt. Na vervanging deed het scherm het nog steeds niet naar behoren. De onderste 3 milimeter werken niet altijd. Als ik bijvoorbeeld wil sms'en lukt het me niet om te typen in het typvakje. Wat ik raar vind is dat na de vervanging het gebied wat niet functioneert een klein stukje is verplaatst. Ook kan ik de telefoon zonder problemen unlocken met de slider aan de onderkant. Dit terwijl de slider in het gebied ligt dat niet altijd functioneert. Bij de reperateur zeiden ze dat een een firmware update kon helpen maar dat heeft uiteindelijk niks uitgehaald (ben van 4.3.2 naar 4.3.3 gegaan). Ik heb mijn iPhone ook hersteld met behulp van iTunes en een reset gedaan met de homebutton + sleep knop maar dit hielp allebei niks. Help! [/FONT]

BasdeBock 14-11-11 11:49

Heb jij dit probleem inmiddels kunnen oplossen, want ik heb precies hetzelfde probleem

grevend 14-11-11 17:39

Op een gegeven moment ging mn iphone niet meer aan en toen heb ik hem verkocht aan een doe het zelf'er voor 100euro.. Inmiddels gelukkig met een nieuwe iPhone.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:25.