Ipod geluid, Geluidsknop doet het niet goed, blokjes zijn verdwenen

Ipod geluid, Geluidsknop doet het niet goed, blokjes zijn verdwenen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb de laatste tijd een probleem, Ik heb een ipod 4g en hij heeft het goed gedaan tot een paar dagen geleden. Ik wou ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-05-11, 17:05
Waseland's schermafbeelding
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2011
Berichten: 4
Standaard Ipod geluid, Geluidsknop doet het niet goed, blokjes zijn verdwenen

Ik heb de laatste tijd een probleem, Ik heb een ipod 4g en hij heeft het goed gedaan tot een paar dagen geleden.

Ik wou muziek luisteren toen de het geluid via mijn oortjes ineens uitging.

dus ik keek wat er aan de hand was maar ik kon er niets vinden, het bleek dus dat ik het geluid niet harder kon zetten.

normaal als je de geluidsknop harder of zachter zet verschijnt een zwart blokje met een geluidsding erop en daaronder blokjes hoe hard hij staat.

Het probleem is dus dat die blokjes bij mij weg zijn.

kan iemand mij helpen??

Laatst gewijzigd door Waseland; 18-05-11 om 17:25.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18-05-11, 18:38
Waseland's schermafbeelding
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2011
Berichten: 4
Standaard

is er echt niemand die mij kan helpen?
  #3  
Oud 18-05-11, 18:45
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.763
Standaard

Heb je er nog garantie op?
Anders mss binnen steken?

Mss een harde reset doen maar vraag me niet hoe dat moet .
  #4  
Oud 18-05-11, 21:47
Waseland's schermafbeelding
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2011
Berichten: 4
Standaard

jaa er zit nog garantie op maar ik betwijfel het of apple het kan maken, krijg ik een nieuwe van apple als apple het niet kan maken?

en herstel heb ik al geprobeerd
  #5  
Oud 19-05-11, 16:42
Waseland's schermafbeelding
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2011
Berichten: 4
Standaard

niemand hetzelfde probleem? of weet hoe die het moet oplossen?
  #6  
Oud 14-07-11, 14:27
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem.
De blokjes zijn bij mij verdwenen en dan staat er boven belsignaal.
Ik vind dit heel raar,
kan iemand mijn vertellen of je het belsigaal kan uitschakelen?
Of weet iemand hoe je dit moet oplossen?

Groetjes Linda,
Alvast bedankt voor degene die reageren hierop!
  #7  
Oud 14-07-11, 14:32
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Je kunt via de multitaskingbar (dubbel klik op homebutton), helemaal naar links gaan en die schuif voluit zetten.

En anders eens een harde reset (homebutton + sleepbutton vasthouden totdat het Apple logo weer verschijnt).
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #8  
Oud 14-07-11, 14:58
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 51
Standaard

Het kan ook zijn dat (door stof oid) je koptelefoon niet goed contact maakt. Kijk eens in de headphone jack of er rotzooi in zit en haal dit er met een omgebogen paperclip oid uit.
  #9  
Oud 21-07-11, 16:29
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2
Standaard

Hoi allemaal,

Ik heb dus hetzelfde probleem! Heb sinds 2 dagen mijn Iphone gejailbreakt, en nu wilde ik natuurlijk ook mijn smstones veranderen... dit ging de eerste keer goed maar nu heb ik geen geluid meer met een sms of whatsapp... hij tril alleen nog maar... wie o wie kan mij ajb helpen?! Ik ben nl echt een leek hierin... (ik zie trouwes ook geen blokjes meer onder belsignaal staan als ik de volumeknoppen indruk...)

Mijn dank is erg groot voor degene die mij kan helpen!!!!!

Groetjes Monique
  #10  
Oud 16-03-14, 06:44
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.715
Standaard

Nou moe, heb je nou in 5 draadjes je probleem gepost
  #11  
Oud 16-03-14, 07:00
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2011
Locatie: In een huis
Berichten: 242
Standaard

Volgens mij al in 7 draadjes.....
Reageren

Labels
blokjes, geluid, ipod, ipod touch, probleem



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geluid doet het niet meer! EdoubleDee iPhone algemeen 23 03-07-13 17:23
Geluid doet het niet meer!!!! bilende iPhone algemeen 27 11-04-12 20:11
Help mijn iPhone geluid doet het niet vingros Archief 11 01-06-09 17:31
Geluid doet het wel en niet iMan iPhone algemeen 3 30-11-08 14:37
help! Me geluid doet het niet meer Niekie iPhone algemeen 17 26-01-08 15:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:21.