iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Contacten overzetten naar handsfree kit (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/91663-contacten-overzetten-naar-handsfree-kit.html)

vangoor 25-05-11 12:01

Contacten overzetten naar handsfree kit
 
Sinds vorige week ben ik in het bezit van een Iphone 4 en uiteraard van alles aan het uitproberen. Kom hier en daar wat zaken tegen, die niet zo handig zijn, maar kunnen wel opgelost worden. Importeren van mailadressen als je Windows Live Mail gebruikt, lukt niet. Moet deze adressen eerst overzetten naar mijn gmail account en dan schijnt het wel te gaan. Maar waar ik meer last van heb, is dat in mijn auto een Pioneer systeem met handsfree mogelijkheid is ingebouwd. Via Bluetooth kan ik mijn Iphone4 keurig koppelen, maar een transfer van het telefoonboek (contacten) wordt niet uitgevoerd. Bij mijn vorige toestel, geen Iphone, had ik de mogelijkheid om de concacten via Bluetooth naar de Pioneer installatie te sturen, maar die optie kan ik op de Iphone niet vinden. Klopt dit of zie ik iets over het hoofd.
Graag een reactie.
Met vr.gr.

Gerrit

Guest-20180925190238 25-05-11 12:07

De iPhone heeft niet alle gebruikelijke Bluetooth profiles die andere GSM-toestellen wel hebben.

Maar de iPhone ondersteund wel het Phone Book Access Profile (PBAP), bij mij tenminste. Ik kan zonder problemen met Bluetooth mijn contacten overzetten naar een Navigon navi apparaat in de auto.

Ik denk dus dat het probleem bij Pioneer ligt en niet in de iPhone.

vangoor 25-05-11 12:12

Dank voor deze snelle reactie. In mijn Pioneer menu zijn de twee opties van auto phonebook transfer 'latent' en op de een of andere manier pakt hij de contacten dus niet. Bij mijn vorige mobiele telefoon, Sony Ericsson, kwam dat ook voor, maar toen kon ik de contacten via bluetooth naar de Pioneer overzetten. Opnemen kan ik nu in ieder geval wel.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:57.