iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Power button zit vast (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/92142-power-button-zit-vast.html)

iPumbaa 31-05-11 22:18

Power button zit vast
 
Dames en heren,

Hoop dat jullie kunnen helpen want ik zit met een vervelend probleempje.

Toen ik vandaag mijn iPhone 4 op lockscreen wilde zetten, kwam ik er achter dat de powerbutton bovenop de iPhone op de één of andere manier is vast komen te zitten. Hij is niet meer in te drukken(dus reageert ook helemaal niet meer) maar als ik mn telefoon schud hoor je het knopje wel rammelen. Dus ik zit met n iphone die niet meer handmatig op lockscreen gaat. Opzich niet zo'n probleem want dat kan ook automatisch, maar k wil m ook aan en uit kunnen zetten. Hij is verder niet gevallen en heeft ook geen wateroverlast gehad.

Weet iemand of dit onder de garantie valt? Zo ja, is het erg dat ie dan gejailbreakt is? Of maakt dat voor de hardware niet uit?

Erg zuur dit voor een telefoon die amper 5 maanden oud is...

Heeft iemand iets soortgelijks meegemaakt of heeft er iemand tips?

Groeten,

iPumbaa

Edit:

Nog even over de garantie, ik kan hem wel terugzetten naar de originele firmware, maar de laatste keer dat k dat deed liep ie vast en moest k een hoop handelingen doen met de powerbutton, want nu dus niet zo best uitkomt!:D


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:47.