iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Niemand kan mij bellen =S?? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/92320-niemand-bellen-s.html)

Ticca 03-06-11 10:26

Niemand kan mij bellen =S??
 
Ik heb een witte Iphone4 4 weken terug gehaald maar ik mocht heb gelijk opsturen omdat de speaker kapot was. nu heb ik hem 2 dagen terug en blijkt dat niemand mij kan bellen geen bereik ofzo.. geen idee maar ik kan wel mensen bellen weet iemand of ik een knopje of iets aanmoet zetten ...?

Hermadrid 04-06-11 20:33

Heb het zelfde geval, welke provider heb je. 1e dag kan ik mensen wel bellen en ze kunnen mij dan horen, andere dag kunnen ze mij niet horen. Was langs Ifactors geweest, ze zeggen jaa is softwarefout: JOH!! Dat had ik zelf niet kunnen bedenken zeg, wat zijn ze klantvriendelijk bij apple winkels. Je koopt een duur apparaat en als die niet fatsoenlijk werkt sturen ze je van kastje naar de muur.

Ticca 05-06-11 13:48

Ik heb vodaphone, ben terug geweest en het is nieuw bij hun dus binnen twee weken hoor ik wat het zal zijn maar die medewerker zei dat ik volgende week vrijdag maar moet terug gekomen dan bellen we nog een keer =P misschien dat ze een beetje vaart erachter zetten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:01.