iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   EDGE probleem (Safari kan de pagina niet openen ....) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/9276-edge-probleem-safari-de-pagina-niet-openen.html)

durkadurrr 13-03-08 13:48

EDGE probleem (Safari kan de pagina niet openen ....)
 
Beste mensen,

Ik heb nu een weekje of 2 mn iPhone .. na veel gedoe aan werkend gekregen (1.1.4, compleet nederlands etc.). De telefoon werkte kortom prima! Echter sinds een paar dagen doet m'n internet het niet meer, en hiermee bedoel ik het internet via mijn vodafona abbo (internet blox).

Ik heb de volgende instellingen bij EDGE:

APN: live.vodafone.com
Gebruikersnaam: vodafone
Wachtwoord: vodafone

Dit probleem doet zich voor sinds een paar dagen, voorheen werkte het altijd. Wi-Fi werkt trouwens ook prima zonder problemen!

Iemand enig idee wat hier de oorzaak kan zijn?

Nikooos 13-03-08 14:03

geprobeerd om even de telefoon te rebooten?

durkadurrr 13-03-08 14:05

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo (Bericht 81104)
geprobeerd om even de telefoon te rebooten?

Jazeker!

Heb mn EDGE gegevens verwijded, gereboot, EDGE gegevens opnieuw ingevoerd, weer gereboot .. en nog steeds niks!

Lezz 13-03-08 16:08

Ik heb sinds vanmiddag hetzelfde probleem maar dan bij t-mobile.
Verder niets aan de instellingen veranderd, en de afgelopen maand vlekkeloos gewerkt.

Nu is mijn batterij bijna leeg, maar het lijkt me dat dit probleem daar los van staat. Verder nog geen idee waar het aan ligt...

Lezz 13-03-08 17:03

Vreemd, in mijn geval leek het een t-mobile storing te zijn. Na een paar uur is de verbinding weer terug, zonder wijzigingen aan mijn kant (wel erg trage verbinding)...

rufusr 15-03-08 15:28

durka,

Ik had hetzelfde probleem , wel een zakelijk abonnement. Probleem ligt bij vodafone, een belletje naar de klanten service en het werkte weer bij mij (na een reboot).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:19.