iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone geeft te weinig ruimte weer. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/93402-iphone-geeft-weinig-ruimte-weer.html)

Hoppieee 15-06-11 23:21

Iphone geeft te weinig ruimte weer.
 
Hallo iedereen,

Ik heb een raar probleem:(
Ben bezig met me iphone 4 een beetje op te ruimen want er staan ruim 900 foto's op en bij instellingen geeft die aan dat ik nog maar 700 Mb ruimte heb.
Dus ik me iphone aan me Mac gekoppeld , toen ik dus wat foto's eraf wou halen zei die dus in itunes dat ik nog 8.6 GB vrij heb:S

Hoe los ik dit probleem op?

Bubbly 16-06-11 07:26

900 foto's zo! Importeer alles in iPhoto en wis alles zou ik zeggen, dat ruimt al aardig op! Persoonlijk heb ik een enorme schijthekel aan iPhoto, want je kan het gebeurtenissen verhaal niet uitschakelen. Maar het is verder een aardig programma en die foto's bekijk je toch nooit alle 900.

Verder geeft je iPhone niet te weinig ruimte weer, maar doet iTunes dat. Het probleem schijnt te liggen aan de optie "Zet nummers met een hogere bitsnelheid om naar 128-kps AAC". iTunes zou het alsnog fout berekenen namelijk. Hoe dan ook, reken hierbij niet op iTunes, maar vertrouw op je iPhone!

En echt, waar heb je 900 foto's op je iPhone werkelijk voor nodig, importeren en verwijderen. Met iCloud gaat dit straks op iOS 5 nog makkelijker ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:25.