iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone start na laden niet meer op (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/93427-iphone-start-na-laden-niet-meer-op.html)

christclijsen 16-06-11 12:51

iPhone start na laden niet meer op
 
Hey allemaal,

Ik heb gisteren mijn iPhone aan de oplader gelegd, toen deed hij het nog perfect. Toen ik vanochtend wakker werd, was mijn iPhone ineens uit. Ik vond dit vreemd, hij kon namelijk niet leeg zijn. Na een heleboel pogingen de iPhone aan te zetten, heb ik hem maar aan mijn laptop gehangen in de hoop dat die hem zou herkennen. Ook mijn laptop (MBP met OSX Snow Leopard) herkent hem niet. Resetten (home + power button 10 seconden ingedrukt houden) laat het apple logo zien, maar na ±4 seconden gaat de backlight uit, komt er (moeilijk zichtbaar) van boven naar beneden dwars door het Apple logo heen een verticale streep (alsof op dat stukje het beeldscherm uit staat, die kleur) en dan na ± nog 2 seconden gaat het Apple logo weg. Dit doet hij zowel als hij "los" is, als wanneer hij aan een computer gekoppeld is.

Ik heb veel gezocht op Google en diverse fora maar zie door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel topics hierover dat ik geen vergelijkbaar geval kan vinden. Heeft iemand hier ervaring mee, danwel een oplossing voor dit probleem?

Alvast bedankt!

Gr Christ

wouter1981 16-06-11 12:52

Kun je de telefoon wel in DFU mode krijgen? En dan misschien herstellen...

christclijsen 16-06-11 13:03

Jawel, maar dan geeft m'n laptop error (23) en daarna blijft m'n scherm fel wit branden.. Lijkt me ook niet helemaal de bedoeling :-(

http://yfrog.com/hslpoxp
http://yfrog.com/hslpoxp

christclijsen 17-06-11 15:01

Heel vreemd, maar gisteravond hing ik hem (nog een keer, heb dit heel de dag geprobeerd) aan mijn laptop en toen deed hij het weer. Geen idee hoe het kan, maar ik ben er blij mee :-)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:27.