iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   IOS 5 en Gmail Sync: mails verdwenen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/93591-ios-5-gmail-sync-mails-verdwenen.html)

kleindeefke 18-06-11 13:45

IOS 5 en Gmail Sync: mails verdwenen
 
Hallo,

ik weet niet goed waar precies deze vraag te stellen, dus begin ik maar gewoon hier.
Ik heb onlangs IOS 5 (beta, ik weet het) geďnstalleerd op m'n IPhone 4. Ik heb een aantal Gmail-accounts (for domains) als Exchange ingesteld op de telefoon.
Ik had de optie om de synchronisatie op IOS 4.3.3. staan op 'onbeperkt'. Nu merk ik dat deze optie op IOS5 is verdwenen, en dat maximum 1 maand kan worden ingesteld.
Deze morgen was alles met mijn mail ok, maar plots 'hing' de applicatie, en sloot die af. Ik heb de mail-app terug opengedaan, en dan was ook alle mail verdwenen. Geen probleem dacht ik, die moet alles terug ophalen van de server of zo, maar na 3 keer hersyncen ben ik op de pc gaan kijken, en bleek ALLE mail van de afgelopen maand gewoon verdwenen te zijn. Ik zie niks meer in de gmail-account staan, ook niet onder trash of zo.

Ik weet dat IOS 5 in beta is (heb ze ook op een legale manier erop, dus geen jailbreak of whatever), en dat die misschien klagen is voor niks, want beta, en dus eigen fout, maar een mailbox volledig leeghalen lijkt me wel verregaand..
Zijn er mensen die gelijkaardige ervaringen hebben (ook pré-IOS 5), en eventueel weten wat te doen om de mailbox te herstellen (mailtje naar de mannen van Google?) ?


David

chaser2600 18-06-11 17:28

Ik heb gmail als gmail ingesteld en niet als exchange.
Werkt tot nu toe goed op de beta.
Je kunt dan ook mails ouder dan een maand zien.
Anyway, tis toch al te laat voor je ;-)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:32.