iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   rintone werkt ineens niet meer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/93701-rintone-werkt-ineens-niet-meer.html)

B3rt 19-06-11 22:05

rintone werkt ineens niet meer
 
Ik gebruik al jaren dezelfde ringtone welke ik ooit eens heb geconverteerd vanuit een MP3 naar m4r formaat, deze rington gebruik ik dus al enkele jaren, eerst op mijn iphone 3 en nu al maanden op mijn iphone4 zonder problemen.

Ik heb vrijdag mijn iphone gesynct en tot mijn grote verbazing kwam ik er vandaag achter dat mijn ringtone niet meer aanwezig was, eenmaal thuis dacht ik even om deze gewoon opnieuw erop te zetten via itunes.

Eenmaal aangesloten geeft itunes echter gewoon aan dat ie er gewoon op staat echter in de iphone zelf is de ringtone niet te vinden, andere ringtones die ik er ook zelf heb opgezet heb staan er trouwens wel gewoon op.

Ik heb vervolgens alle ringtones in itunes verwijderd, vervolgens iphone gereconnect en weer alle rintones via een nieuwe sync er weer terug opgezet maar nog steeds niets, alle ringtones werken behalve net die ene welke ik altijd gebruik.
De ringtone in kwestie is dus wel zichtbaar en ook afspeelbaar in itunes zelf en volgens itunes staat deze dus ook gewoon op op mijn iphone.
Het probleem is dus dat de ringtone niet in het menu van geluiden staat om als ringtone te kiezen terwijl dit voor vrijdag wel het geval was.

Wie kan me vertellen hoe dit kan en hoe ik dit kan oplossen, heb al van alles geprobeerd maar niets lijkt te werken...

Janti 21-06-11 22:56

ik heb net hetzelfde probleem!!

B3rt 21-06-11 23:47

Oplossing:
ringtone een andere naam geven en dat er dan opnieuw erop zetten, zo heb ik het gefixt

Brains 01-08-11 10:40

Ik heb alle, behalve die ene die ik hebben wil, er af gehaald. Werkt ook.

Klopt het dat je altijd maar 1 "zelf gemaakte" ringtone in het ringtonemenu vd iphone ziet?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:03.