iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Opladen niet ondersteund met dit accessoire (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/93783-opladen-niet-ondersteund-accessoire.html)

Enna 21-06-11 05:59

Opladen niet ondersteund met dit accessoire
 
Mijn Iphone 4 wil niet meer opladen, telkens krijg ik de verbinding opladen niet ondersteund met dit accessoire, hoewel ik al 8 maanden volgens deze methode oplaad. Als ik de kabel eruit trek krijgt hij wel verbinding, maar dan wel maar voor heel even. Stof zit er niet in, of toch niet dat ik met een tandenstoker kan verwijderen zoals op sommige forums gemeld staat. Ik heb nog 39% batterij.... Het gekke is wel dat als ik de kabel eruit trek ik het trillen krijg als teken dat hij laadt. Dit gebeurt zowel als ik de kabel uit de iphone zelf trek als op het moment dat ik de kabel uit de usb poort trek. Kan het dan aan de poort in de telefoon liggen?

Alle oplossingen welkom

DdeW 21-06-11 10:43

Dit is een bekend probleem bij de 3G, daarbij was de connector stuk en kon je makkelijk vervangen. Bij de iPhone 4 heb ik het nog niet eerder gehoord maar is in feite hetzelfde systeem. Ik verwacht dat je de connector ook bij die van jou zal moeten vervangen of laten vervangen.

martin101270 29-07-11 10:42

opladen niet ondersteund met dit accessoire
 
Dit soort gelijke probleem heb ik ook hij laad wel op maar super langzaam en je krijgt ook niet het toontje te horen bij het aansluiten van de oplaadkabel.

Eerst eens de conector schoongemaakt .NIETS

Nieuwe oplaad kabel geprobeerd .NIETS

Nieuwe conector wat denk je???? NIETS

Nieuwe accu dan maar ..............ja hoor ........NIETS

dus ik weet het niet meer de iphone doet het verder wel maar het is toch wel balen dat je hem 2 dagen aan de lading moet houden om de batt vol te krijgen .

WEET IEMAND EEN OPLOSSING


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:52.