iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone laad niet meer op (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/94319-iphone-laad-niet-meer-op.html)

MikeElzas 29-06-11 15:18

iPhone laad niet meer op
 
Sinds gisteren laadt mijn iPhone niet meer op. Als ik hem in het stopcontact doe gebeurt er niks en mijn PC herkent hem ook niet meer. Ik heb het al met een andere oplader geprobeerd maar ook dat hielp niet. Ik heb hem al geprobeerd in recovery of DFU mode te krijgen, maar op beide manieren herkent mijn PC hem niet. Weet iemand wat ik hie raan kan doen?

remcop 05-12-11 18:45

Ik heb precies ditzelfde probleem. Ik krijg steeds dit scherm, soms afgewisseld met dit scherm. Als hij continue op dit scherm staat, duurt het 20 minuten en er gebeurd nog niks.....

Ik krijg hem ook niet in DFU mode....

ipeertje 05-12-11 19:01

Maak je dockconnecter eens schoon (wees wel voorzichtig!)

Als dat niet helpt dan is misschien je kabeltje kapot.

remcop 05-12-11 19:42

Ik heb 3 kabeltjes geprobeerd. Nu herkend hij hem zelfs niet meer als ik hem aansluit...dat heet: het scherm is volledig zwart en gaat niet aan.....daarbij is de batterij nu helemaal leeg. Hoop nu z.s.m. een afspraak te krijgen bij deze man. Veel goede dingen over gehoord.

Hoe maak ik hem het beste schoon?

Ruulo 09-02-12 09:57

connector
 
Mijn iphone 4 had ook last met opladen, vaak opnieuw het stekkertje in de iphone moeten steken en als hij dan een keer opladen héél voorzichtig moeten neerleggen anders deed hij het al niet meer. Ik was al van plan een nieuwe connector te laten plaatsen. Ik had al een nieuw kabeltje gekocht, maar dit hielp ook niet.

Na nog is kijken, zag ik dat er aardig wat stof in de connector zat. Toen ben ik met een tandenstoker maar is een schoon maak ronde in de connector gaan houden. Je wil niet weten hoeveel stof en pluisjes er uit kwamen. Nu gaat het opladen en verbinding maken (pc) weer stukken beter.

Zet je iphone wel even uit en gebruik GEEN metalen pennetje om dit te doen, deze geleid namelijk. Wees verder wel een beetje voorzichtig met de aansluitingen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:00.