iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Opgenomen memo/dictafoonfunctie weigert in alle talen! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/94510-opgenomen-memo-dictafoonfunctie-weigert-alle-talen.html)

MartineTV 02-07-11 12:58

Opgenomen memo/dictafoonfunctie weigert in alle talen!
 
Ik heb een interview opgenomen met de dictafoonfunctie op mijn iPhone. Hij staat ook keurig in het afspeellijstje in de app, alleen als ik er op klik, speelt hij niet af. Ik heb daarna nogmaals wat opgenomen om te testen, maar dat speelt hij wel af.

Ik heb het geprobeerd te syncen via itunes, maar dan pakt hij alleen mijn 'testbestand' en niet mijn interview. Ik heb ook geprobeerd het interview iets in te korten, zodat hij het ziet als een 'nieuw' bestand, maar daar trapt itunes ook niet in.

Ook heb ik Iphone Explorer gedownload, die herkent hem wel in de map 'Recordings', maar wanneer ik hem naar mijn bureaublad of een map sleep, loopt mijn computer vast en krijg ik een tempfile ipv het .mov-bestand.

Iemand nog een suggestie? Het is een interview voor mijn afstudeeronderzoek dus ik heb het heeeeel heeeeeel hard nodig :(

ButcherJF 03-07-11 07:38

Ik meen gelezen te hebben op dit forum dat er vaker problemen zijn met opnames. Het gaat dan om te lange opnames waarvan de bestandsgrootte een bepaald maximum overschrijdt. Misschien bij jou ook het geval? Zoek anders even op het forum.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:26.