iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Flikkerend scherm en kapotte proximity sensor na reparatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/94751-flikkerend-scherm-kapotte-proximity-sensor-na-reparatie.html)

Zapp5 06-07-11 12:35

Flikkerend scherm en kapotte proximity sensor na reparatie
 
Een weekje terug heb ik mijn iPhone 4 laten vallen, er was geen schade aan de buitenkant te zien gelukkig, maar mijn power button viel niet meer in te drukken. Aangezien ik niet meer binnen de garantieperiode zit ben ik op zoek gegaan naar een reparateur bij mij in de buurt. Die heeft geprobeerd mijn telefoon te repareren en voor de power button is dat ook gelukt, maar nu heb ik vind ik zelf een groter probleem erbij. De proximity sensor doet het namelijk niet meer en het scherm ziet er een stuk doffer uit zeg maar. Ook zie je het scherm heel snel flikkeren, dit zie je steeds duidelijker als je de helderheid hoger zet. Ook zie je kleine streepjes in het scherm alsof de videokabel niet goed erin zit.
Nu heb ik dus natuurlijk niks betaald bij deze reparateur, omdat hij zei dat hij het probleem zelf ook niet kon oplossen.

Na wat gezocht te hebben op internet lijkt het me dus dat de reparateur gewoon prutswerk heeft geleverd bij het scherm terugzetten, dat er teveel licht doorkomt waardoor de proximity sensor het niet meer doet en de kleuren op het scherm er anders uitzien en dat het scherm flikkert.

Wat kan ik nu het beste doen? Welke reparatieservice heeft goede recensie's?

Arwan 06-07-11 16:47

iPhone Reparatie & iPod Reparatie ISN Service Nederland

Hier heb ik goede ervaringen mee.

Zapp5 06-07-11 22:47

Die had ik ook al gevonden, maar ze kunnen pas over een maand weer reparaties aannemen.
Iemand goede ervaringen met iPhone Reparatie : Uw iPhone weer zo goed als nieuw | iPhoneservice.nl ?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:12.