iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iphone overzetten naar andere PC (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/94793-iphone-overzetten-naar-andere-pc.html)

heren41 06-07-11 19:00

iphone overzetten naar andere PC
 
Ik heb een nieuwe Iphone en die had ik snel geactiveerd via mijn prive compu. Daardoor kan ik alleen maar mijn contacten synchroniseren met prive compo. Ik wil echter mijn iphone laten synchroniseren met mijn werk lap top. Ik kan alleen bij de keuze van contacten synchroniseren alleen nog maar kiezen windows contacten (van prive compu). Ik begreep al dat als je je iphone eenmaal had geregisteerd op de ene compu, je de iphone niet meer kan laten synchroniseren met een andere ..... Klopt dit of kan ik de iphone afmelden op mijn prive compu en opnieuw registeren bij mijn werk pc?
:confused:

RaggedKnife 06-07-11 20:55

Je moet die computer machtigen dat doe je terwijl je iPhone is aangesloten dan klik je op ( volgens mij) regelaars en dan klik je op deze computer machtigen

heren41 06-07-11 21:35

ok, maar kan ik met gerust hart eerst machtiging alle computers intrekken en vervolgens mijn prive compu en werk compu aanmelden zonder dat ik iets kwijt raak? Ik heb namelijk al 5 compu's aangemeld (vergeten de oude int e trekken in verleden)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:31.