iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Ipod touch blokkeert en blijft op apple logo staan (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/94961-ipod-touch-blokkeert-blijft-op-apple-logo-staan.html)

niekde 08-07-11 13:48

Ipod touch blokkeert en blijft op apple logo staan
 
hey,
ik heb een iPod Touch 2G met iOS 4.0 erop staan. Toen ik mijn iPod na een lange tijd terug eens aansloot op de pc, kwam een kader dat ik mijn iPod moest herstellen. Ik deed dit en de iPod startte weer op. Toch merkte ik dat er iets niet aan klopte. De multitasking en de iPod het alleen maar een zwarte achtergrond. Bij iOS 4 is de multitasking toch aanwezig? Ik heb hem dun nog eens gereset maar nu via mijn iPod zelf. Hij schakelde uit en het apple logo kwam met de balk dat aangaf hoever het herstellen zat. Het blakje verdween en nu staat hij toch al een dag op het apple logo. Soms komt er dan een witte flits op het scherm en verschijnt het logo weer. Ik sluitte hem eens aan op de pc maar de pc vindt mijn iPod niet. Er komt zelf geen melding dat het apparaat niet herkend wordt. ik heb al verschillende soorten combinaties gedaan met de powerknop en thuisknop maar niets gebeurt er. Wel staat er soms een lege batterij met de melding dat ik hem moet opladen maar hij zit al een voormiddag aangesloten aan mijn pc.
KAN ER IEMAND MIJ HELPEN!!!!

Alvast bedankt.

wouter1981 08-07-11 14:00

iOS 4 op een iPod Touch 2G heeft geen multitasking en wallpaper.
Ik raad je aan een herstel mbv de DFU mode uit te voeren.

niekde 08-07-11 14:06

heb het al meerdere keren geprobeerd maar het lukt niet

indodragon 09-07-11 14:12

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door niekde (Bericht 689510)
heb het al meerdere keren geprobeerd maar het lukt niet

met welk programma heb je gejailbreakt? redsnow? zoja moet je via redsnow een tetherent restart doen. ik had het zelfde probleem. maar via redsnow loopt mijn iphone 3gs weer als behoren.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:09.