iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iphone wil niet meer naar normal mode (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/9513-iphone-wil-niet-meer-naar-normal-mode.html)

kleeuwenkamp 17-03-08 12:39

iphone wil niet meer naar normal mode
 
Bij mijn iphone met versie 1.1.4 heb ik de hele tijd het stekkertje met het itunes logo in beeld staan. Als ik dan mijn iphone aan de pc koppel zegt itunes dat hij een telefoon heeft herkend waar de herstel modus actief is. Dan wil ik hem herstellen via itunes, maar dan blijft er de hele tijd in het scherm van itunes wachten op iphone staan (2 uur laten staan) en in het scherm van de iphone staat het appeltje met daaronder het werkende rondje. heb ook geprobeerd hem via ziphone naar normal mode te krijgen, maar dat duurt ook uren en dan gebeurd er niks, hij blijft maar werken maar hersteld niet. Iemand een idee??

joke_name 17-03-08 14:15

Je moet hem proberen weer in de normale modus te zetten :).

Dit doe je door itunes helemaal af te sluiten dus ook ituneshelper dat altijd in de achtergrond draait via taakbeheer services. Dan ibrick installeren en dan je iphone laten booten door ibrick.

Je kan het natuurlijk ook eerst proberen met de home en sleep button ingedrukt te houden. (ik ga er vanuit dat je dit al geprobeerd heb)

kleeuwenkamp 17-03-08 14:26

ibrick
 
Bedankt voor de reactie, ik heb het geprobeerd, maar het scherm blijft dan groen, en ibrick zegt dat je dan dus met itunes het moet proberen.....werkt helaas dus niet...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:09.