iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 4 garantie verlopen bij fout apple terwijl achterkant kapot is? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/95479-iphone-4-garantie-verlopen-fout-apple-terwijl-achterkant-kapot.html)

daems013 16-07-11 11:08

Iphone 4 garantie verlopen bij fout apple terwijl achterkant kapot is?
 
Ik heb nu 4 maanden mijn iphone en ben er zeer tevreden mee.
Het probleem is echter dat ik 2 maanden geleden mij Iphone zelf heb laten vallen. Ik weet dat hier dus geen garantie opzit en dat is ook geen probleem.

Maar nu 2 maanden later is mijn Iphone heel raar gaan doen. Uit het niets deed de homeknop het niet meer en ik heb hem toen voor de zekerheid maar laten update van 4.3.3 naar 4.3.4. Echter tijdens het update is mijn iphone gecrasht en moest ik hem herstellen (hij crashte uit zichzelf ik heb er niks mee gedaan, ik moest opeens mijn iphone herstellen:confused:) Maar hij bleef hangen in dit herstelprogramma. Elke keer als hij klaar was met herstellen moest ik hem helemaal op het einde toch opnieuw herstellen:(. Hier had ik na een tijdje geen hoop meer in en heb T-mobile gebeld. Ze zeiden dat hier WEL garantie opzat en dat ik hem kan omruilen bij een coureur. :):)

MAAR: Nu heb ik dus nog wel die kapotte achterkant waar geen garantie op zit, terwijl er een crash is geweest waar wel garantie op zit. Weet iemand of mijn garantie voor die crash nog geldig is? Of krijg ik nu geen nieuwe iphone mee omdat er ook schade is die ik zelf veroorzaakt heb? (de iphone is nu niet bruikbaar door de crash)

Alvast bedankt:)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:26.