iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 4 flipt volledig (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/95575-iphone-4-flipt-volledig.html)

arvidvp 18-07-11 04:42

Iphone 4 flipt volledig
 
Sinds gisteren is de homebutton van mijn iphone 4 gestopt met werken. Als ik er op klik doet hij helemaal niets. Ik heb een aantal keer geprobeerd om deze volledig uit te zetten en terug op te starten maar de homeknop weigert gewoon dienst....

...Het ergst van al is dat deze nu vannacht volledig begint door te slaan. Om de 10 seconden ofzo slaat de spraakherkenning van mijn Iphone aan. Dan geeft hij het irritant geluidje van spraakherkenning en hoort vervolgens niets waarop ik een irritante computerstem te horen krijg. Ik kan hier helemaal niets aan doen. Ik heb nogmaals geprobeerd om deze uit en aan te doen maar dat helpt geen moer. Je kunt nu wel zeggen van ik schakel de telefoon gewoon uit, maar de iphone is mijn enigste wekker en ik zou binnen een tweetal uur moeten opstaan (via de wekker van mijn Iphone). Ik kom onnozel en denk eraan de iphone gewoon door de ruit te gooien!!!

Morgen in elk geval terug mee naar de leverancier...

jojo3436 18-07-11 09:07

Klinkt als een defecte homebutton. Die blijft kennelijk hangen en activeert zo de spraakherkenning.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:22.