iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Apps openen niet meer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/96068-apps-openen-niet-meer.html)

olivieb 25-07-11 02:17

Apps openen niet meer
 
Hallo!
Ik ben nu in Amerika en ik ben de hele tijd overal foto's van aan het maken, muziek aan het luisteren en het Nederlandse nieuws aan het checken.
Maar sinds een half uur geleden opent geen een app meer (, ze gaan steeds voor 2 seconden aan en dan gaat ie terug naar het homescreen). Ook niet de standaard zoals Telefoon en Calculator. Maar dus ook de App Store opent niet, dus ik kan geen gratis app installeren. En ik heb ook geen eigen laptop bij me om de software te restoren. Ik heb trouwens ook al gereset (homebutton + powerbutton inhouden)

Kan iemand mijn probleem misschien oplossen? Ik kan dus niet mn oude software restoren, dus het liefst een oplossing zonder PC.

Alvast Bedankt! Ik reken op jullie!

Edelenbauws 25-07-11 08:26

HI Olivieb,

Ik heb precies hetzelfde gehad nadat ik mijn iPhone gejailbreaked had. Ik heb mijn iPhone ook gereset maar zonder succes. Ik denk dat er op dit moment niks anders op zit dan te updaten naar 4.3.4

Misschien kan je een Apple store binnen lopen en daar je ding doen?

Ik hoop voor je dat het gaat lukken.

jemmie 25-07-11 08:39

Lijkt erop dat je een tethered jailbreak hebt, is het soms gekomen nadat je telefoon uit geweest is?
Enige optie is om hem via een computer op te starten, of inderdaad te upgraden naar de laaste ios, je verliest dan uiteraard wel je jailbreak.

olivieb 25-07-11 19:20

Ik heb geen thetered jailbreak, en mijn telefoon is in de tussentijd niet uit geweest. Ik heb geen optie om hem up te graden, dus nu kan ik niets doen?

Zouden ze me trouwens helpen bij de Apple Store met een gejailbreakte iPhone?

Alvast Bedankt


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:32.