iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   ProAssist levering iPhone 3GS nog mogelijk? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/96168-proassist-levering-iphone-3gs-mogelijk.html)

LSDeef 26-07-11 15:34

ProAssist levering iPhone 3GS nog mogelijk?
 
Min iPhone is onlangs gestolen. Had hem goed verzekerd bij ProAssist. Mijn diefstalclaim is goedgekeurd en ze hebben een iPhone 3GS 32GB (zwart) in bestelling gezet.

Ik heb gebeld en mij werd verteld dat het maximaal zo'n 6 weken kan duren voordat ik hem in huis heb.

Nou twijfel ik hier een beetje aan, want ik lees overal dat de iPhone 3GS 32GB zwart niet meer leverbaar is. Maar ProAssist zegt dus van wel...

Heeft iemand hier de laatste tijd een ervaring mee? Dus onlangs een NIEUWE iPhone 3GS 32GB gekregen via verzekering van ProAssist ? En is dit toestel dus uberhaupt wel leverbaar ?

XIII 26-07-11 15:36

Het hoeft geen nieuwe te zijn; refurbished kan ook...

LSDeef 26-07-11 15:53

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door XIII (Bericht 694420)
Het hoeft geen nieuwe te zijn; refurbished kan ook...

Ben ik het niet mee eens. In mijn contract staat vermeld onder artikel 7.3:

In geval van diefstal of total loss wordt overgegaan tot levering van een nieuwe mobiele telefoon van hetzelfde type en, indien voorradig, van dezelfde kleur. Indien dit type niet meer leverbaar of voorradig is zal verzekerde een in functie en kwaliteit gelijkwaardige mobiele telefoon ontvangen.

Dus geen gerepareerd toestel. Zouden ze overgaan tot het leveren van een gerepareerd toestel dan is dit in strijd met hun eigen voorwaarden.

Je zou uit artikel 7.3 kunnen opmaken dat een refurbished toestel ook correct zou zijn, indien geleverd. Echter staat er dus dat als het "type" niet meer leverbaar is, er een ander gelijkwaardig toestel wordt geleverd.

Lees: dus levering van een ander NIEUW toestel, gelijkwaardig in functie en kwaliteit van een NIEUW type toestel wat ik anders zou ontvange, maar wat dus niet meer leverbaar is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:36.